Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Puanları Sıralama Robotu

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Puanları Sıralama Robotu

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen atamasına dair yapılan mülakatlar sonrası atamalar önümüzde ki haftalar içinde yapılacağına dair açıklama Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan geldi.

Bilindği üzere önümüzde ki  haftalar içerisinde yapılan Sözleşmeli öğretmenlik atamaları için yapılan mülakat sonucuna göre oluşan puanlara göre 20 Bin Öğretmen ataması en kısa süre içerisine yapılacak. 20 Bin Öğretmen ataması için  mülakat puanların MEB tarafından açıklanmasından sonra mülakat sonuçlarına göre  oluşan puanların branşlara göre sıralaması yayınlanmadı. Mebpersonel.co olarak  her zaman olduğu gibi  sizler için oluşturduğumuz mülakat puanları başarı sıralaması robotu sayesinde  kayıt yaparak oluşan sonuçlara göre  sıralamanız hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. 

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Puanları sıralama robotuna  aşağıdan kayıt yapabilirsiniz.

Mebpersonel.com olarak geçirsiz girişlerin yapılmaması için de ip kontrol sayesinde tek ip'ten sadece bir giriş yapılacaktır.

Kpss puanınızı aşağıda ki forma kaydetikten sonra Sıralamanızı  Sayfa altında ki sıralamanı öğren  formu ile öğrenebilirsiniz.



Öğretmen Adayları: 

UNUTMAYALIM, sıralama robotunu paylaşarak ne kadar çok adayın puanını eklemesini sağlarsak o kadar gerçek sonucu yaklaşırız!

Mobil girişlerde ekranı tam çıkmayanlar masaüstü görünümünden tam olarak görebilirler

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.