Şubat Ataması İçin Ahmet Gündoğdu'ya  Mektup

Şubat Ataması İçin Ahmet Gündoğdu'ya Mektup

Şubat'ta öğretmen ataması isteyen sınıf öğretmenleri Eğitim Bir Sen Genel Başanaı Sayın Ahmet Gündoğdu'ya Atamalar konusunda yardım etmesi için yazdıkları mektup Mebpersonel.com farkıyla sizler ile paylaşıyoruz.

 Sayın Genel Başkanım..

Onca işinizin arasında size seslenmeyi milletimize ve eğitim sistemimize karşı bir yükümlülük olarak görüyorum..


Lütfen bu mektubu aldıktan sonra 1992 yılında merhum Mehmet Akif İnan'ın size gönderdiği mektubu okur gibi okuyun, okuyun ki yine binlerce insanın hakkına tercüman olun..Sizler bu satırları okurken bizler yine demokratik ortamlarda bir şekilde sesimizi duyurmaya çalışıyor, hakkımızı istiyor olacağız..

Hani derler ya Amozon Ormanların'da kanat çırpan kelebek A.B.D'de fırtına koparabilir diye; bizimkisi de o hesap sayın başkanım biz çırpınalım da taktir Yüce mevlanın.. Zaten ortağı olduğunuz davamıza bir kere daha omuz vermenizi atama bekleyen öğretmen kardeşlerinizin sesini bir kez daha Başbakanlık nezdinde duyurmanızı istiyoruz..

Bu isteğimize kavuşabilmek içinde elimizden geleni ardımıza koymayacağız gerekirse bu mektubu 81 vilayette sendikanızın kıymetli temsilcilerine teker teker ulaştıracağız..

Bizler ne devletimizi zarara uğratacak bir isteğin peşinde ne de keyfi bir bekleyiş içerisindeyiz..

Bildiğiniz üzere 2013 yılında Milli eğitim bütçesinde iyileştirilmeye gidilmiş bu iyileştirme de büyük oranda personel giderlerine yansıtılmıştır buda haliyle Şubat atamasına olan inancımızı dahada arttırmıştır..

Bununla birlikte 4 kasım 2012 pazar günü yayınlanan resmi gazetede Milli eğitim bakanlığına 22 bin 189 kadro ihdas edildiği ilan edilince Bakanımızın karamsar tutumu bile heyecanımıza engel olamamıştır.

Sayın Başkanım çok mu şey istiyoruz bilmiyoruz ama 127bin öğretmen ihtiyacının-ücretli öğretmenlik uygulamasının Günümüz Türkiye'sine yakışmadığı da yadsınamaz bir gerçektir. Öğretmen atamalarının 2013 Şubat ayından itibaren yapılmasını Başbakanımızdan talep ediyor sizlerin de aracı olmanızı arzu ediyoruz.. 



Atama bekleyen Sınıf öğretmeni 
Eyüp Polat..

www.mebpersonel.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.