Şubat Ataması Yapılmamalıdır Diyenler Bu Haberi Okuduktan Sonra Kararını Versin

Şubat Ataması Yapılmamalıdır Diyenler Bu Haberi Okuduktan Sonra Kararını Versin

Şubat ataması yapılmamalıdır diyenler lütfen bu haberi okuduktan sonra kararını versin

Türkiye'nin en büyük haber sitelerinden  Memurlar.Net'in Şubatta öğretmen ataması olmalı mı?haberi   şubat'ta atama bekleyen binlerce öğretmende hayal kırıklığı yarattığını biliyoruz.

Mebpersonel.com olarak  bugüne kadar  her sene şubat atamasını  yapıldığını ve özelike bu sene Kpss punaların bir yıl geçerli olmasından dolayı mağduriyetlerin oluştuğu ve özelikle bu yıl şubat ayında öğretmen atamasın yapılması gerektiği savunmaktayız.

Memurlar.net haberinde 2012 Şubat ayında yapılan 17  bin atamanın Eski Bakan Çubukçu tarafından verilen sözün yerde kalmaması için yapıldığını söyleniyor oysa ki Bakan Çubukçu 55 bin kadro sözü vermişti ve 27 bin öğretmen ataması yapmıştı ve Bakan Çubukçunun sözünün yerde kalmaması  amaçlanıyor olsaydı  28 bin öğretmen atamasının  yapılması gerekmezmiydi.



Ve yine aynı  haberde Şubat atamasının bir anda kaldırılmasının  adaylarda şok etkisi yaratacağı yazılmış sınava bir gün kala Kpss Puanların geçerliliğinin bir yıl olarak değiştirilmesi adaylarda şok etkisi yaratmadı mı ? diye sormak lazım .


Ve en önemlisi Sayın Bakanın bir çok defa Şubat ayında atama yapılmayacağı beyan etmesinden ötürü bir çok kişinin kendini buna göre ayarladığı yazılmış ve şubat atamasının yapılması kendini buna göre ayarlayan kişiler için mağduriyetler oluşturacağı dile getirilmiş oysa ki  Sayın Bakakanın geçmiş yıllarda atama olmayacak açıklamalarını defalarca yapmasına rağmen daha sonra bizzat Bakan tarafında atama müjdesi verilmiştir peki geçmiş yıllarda mağdur olanlar şu an haklarını yapılacak olan bir Şubat ataması ile kazanmayacak mı ?

Mebpersonel.com olarak Şubat atamasının 2013 Ağustos kontenjanları kullanılmadan ek bir kaynak yaratılarak yapılmasıyla birlikte  bu soruna kesin bir çözüm getireceğini ve geçmiş yıllarda yapılan tüm hataların telafisini sağlayacağını ve yeni mezun olacak öğretmenlerinde bu konuda  mağdur olmayacağını savunmaktayız.

Ve Ankara'nın Soğuk gecelerinde Şubat ataması için  Oturma Eylemi Yapılan Bir Zamanda Böyle Bir Haberin Yapılmasını da Manidar Bulmaktayız.


Herkesin şunu iyi bilmesi gerekir ki 
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Sayın Ömer Dinçer tarafından bir çok  kere öğretmen ataması yapılmacağı kesin bir diller söylenmişşede şubat ataması her sene yapılmıştır. Şubat 2013 te Atama bekleyen öğretmenler yılmadan  mücadelelerine daha büyük bir azimle devam etmelidirler.

Atama konusunda son söz her zaman Sayın Başbakan Recep TAyip Erdoğanın Olmuştur. Açıklamalar Bunu göstermektedir.

 

Sayın Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer  17 Eylül 2011 Tarihinde Trt Haber de katılmış olduğu proğramda kendisine sorulan şubat 2012 ayında öğretmen ataması yapılacak mı sorusuna cevap olarak 



Dinçer, öğretmen atamaların  yılda bir kez olacağını belirtti. Bakan Dinçer şöyle konuştu.

"Uygulama kurumsallaşsın diye bir kez daha ifade ediyorum. Hem özür hem de öğretmen atamları yılda bir kez yapılacak. Okullar açılmadan önce yapacağızmebpesonel.com ve okullar açıldığında herkes nerede çalışacağını bilecek ve yıl boyunca oprada çalışmaya devam edecek." 

Sayın Dinçer tarafından yapılan açıklamanın videosun aşağıdan mebpersonel.com farkıyla izleyebilirsiniz.

Peki ne oldu gerçekten şubat 2012 de öğretmen ataması yapılmadı mı ? Tabi ki yapıldı 

Ve Şubat'ta  17 bin  
öğretmen atamas
 yapılacağı bizzat Sayın Bakan Dinçer Tarafından açıklandı

Milli Eğitm Bakanlığı Resmi İnternet Sitesinden  Buyrun Haberin Meb sitesinde ki linki  https://www.meb.gov.tr/haberler/haberayrinti.asp?ID=9257

Şubat Ataması Yapılmamalıdır Diyenler Bu Haberi Okuduktan Sonra Kararını Versin


Meb Personel Forum Sayfamızda Şubat 2013 Ataması Yapılsın Diyenlerin  Başlığı Altında Yorumlarınızı Yazabilirsiniz.

Meb Personel Forum Sayfası İçin TIKLAYINIZ


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.