Şubat Atamasına Günler Kala Şubatçılar Durmuyor

Şubat Atamasına Günler Kala Şubatçılar Durmuyor

Şubat Atamasına Günler Kala Şubatçılar Durmuyor

 Son günler de medyada şubat atamasına yönelik çok sayıda olumlu haberler gelmeye başladı. Mebpersonel.com olarak Şubat Ataması Konusunda son gelişmeleri sizler için yorumladık.


Özellikle şubatçılar grubunun sosyal medyada verdiği mücadele ve 29 aralık da binlerce öğretmenin Ankara sokaklarında eyleme gitmesi yöneticileri harekete geçirmişe benziyor.


Önce Başbakanlık çalışanı Burak Edin'in "şubat ataması ve eş durumu olacak " açıklaması ardından Mehmet Ali Ataman , İkbal Gürpınar Beyaz Tv sunucusu Tahir Sarıkaya'nın  açıklamaları ve bakanlığa yakın kişilerden gelen haberler Şubatta öğretmen  atamasının habercisi gibi duruyor.

 Bugün ise   Hüseyin Çelik'in   Şubat atamasını Başbakanın önüne sunacağını(videosunu izlemek için tıklayınız) açıklaması atama bekleyen öğretmenleri iyice heycanlandırdı.


 Şubatçılar yöneticileriyle yaptığımız görüşme de 2 hafta içerisin de atama haberi gelmediği takdir de Şubatçılar'ın il il eyleme gideceğini öğrendik


Şubat ayına kısa bir süre kala eylemlerine ara vermeyeceklerini şubatcılar grubu olarak  2 hafta içerisin de atama olmadığı takdir de il il eylem yapacaklarını söylediler.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.