Şubat Öğretmen Atamaları Branşlara Göre Kontenjan Dağılımları Bugün Açıklanacak

Şubat Öğretmen Atamaları Branşlara Göre Kontenjan Dağılımları Bugün Açıklanacak

2016 Şubat Öğretmen Atamaları Branşlara Göre Kontenjan Dağılımları Bugün Açıklanacak. Açıklama MEB'den yapılacak. Peki hangi adres üzerinden duyuru yapılacak? Detaylar haberimizde...

30 Bin Öğretmen Atamaları Branşlara Göre Kontenjan Dağılımları Bugün Açıklanacak. Kontenjanlar MEB resmi internet sitesi tarafından açıklanacak. Şubat ataması kılavuzu ve branşlara göre 30 bin atam kontenjanları ikgm.meb.gov.tr adresi üzerinden yayımlanacak. Eş zamanlı olarak Mebpersonel.com'da olacak.

Şubat ataması kontenjanları bugün belli oluyor. Bakan Avcı tarafından yapılan açıklamada branşlara göre kontenjan dağılımlarının en geç 27 Ocak Çarşamba günü açıklanacağı belirtilmişti. Bugün hem atama kılavuzu hem de kontenjanlar açıklanacak. Açıklama ikgm.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. İkgm.meb.gov.tr adresine gitmek için TIKLAYINIZ

Öğretmenlerin 2016 Ocak Özür Grubu Atamaları Yapıldı; Sıra Şubat 30 Bin Öğretmen Atamalarında. Mebpersonel.com olarak yakından takip ettiğimiz süreçte Şubat 30 bin öğretmen atamalarının önündeki tek engel olan özür grubu atama sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla beraber sıra 30 bin öğretmen atamalarına geldi.

30 Bin Şubat Ataması İçin Başvurular 2-8 Şubat arasında yapılacak. 11 Şubat'ta atama yerleri belli olacak. 15-18 Şubat arasında oryantasyon eğitimi için il seçimi yapılacak. 19 Şubat'ta il emrine atama yapılacak. 22 Şubat'ta ise o ildeki okul belli olacak. Branşlara göre kontenjan dağılımları ise en geç 27 Ocak'ta açıklanacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.