ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN SON GELİŞMELER

ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN SON GELİŞMELER

2017 ŞUBAT AYI ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN HEYECAN DORUKTA

 2017 ŞUBAT AYI ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN HEYECAN DORUKTA. Öğretmen atamaları için son gelişmeleri haberimizde bulabileceksiniz. Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli mülakatlı olarak Şubat ayında 30.000 öğretmen atamaları mı planlıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Maliye bakanlığının onaylamasının ardından 60.000 alım içerisinden bakanlıklara verilecek sayılar da netleşmeye başladı. Bugün çıkan bir habere göre 60.000 alım içerisinden 16.000'i sağlık bakanlığına ayrıldı. Sağlık bakanlığının ardından adalet bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve güvenlik ile ilgili alımların sayısı da netlik kazanacak. Önceki gün Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, 60.000 alımdan yarısına yakınının öğretmen alımı olacağını söylemişti.

Şubat öğretmen atamaları için yeni karar bekleniyor. Öğretmen adayları Şubat 2017'de atama yapılmasını istiyorlar. Atama yapılmasını bekleyen ve aynı zamanda da yetkililerinden atama müjdesi bekleyen öğretmen adayları Şubat ayı için sabırsızlanmaya başladılar. Kısa süre içinde görevlerine başlamak ve öğrencileri ile eğitim ve öğretim hayatlarına başlamak isteyen öğretmen adayları atamaların yeni yıl ile birlikte gündeme gelmesini istiyorlar. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise konu ile ilgili olarak ihtiyacın olduğuna dikkat çekerken alınan kararın tek başına verilmediğine işaret etti. Yani ihtiyaç doğrultusunda atamaların yapılacağı sinyalleri verildi.

Öğretmen adayları ise Şubat 2017 yılı öğretmen ataması için çalışmaların bir an önce yapılmasını istiyor. Mesleklerine bir an önce ve olduğu kadar hızlı bir sürede başlamak isteyen öğretmen adayları hükümetten gelecek olan müjdeli açıklamayı bekliyor. 2017 yılında kamuya personel alımlarının azaltılması nedeniyle üzgün olan öğretmen adayları, Şubat ayı öğretmen atamaları yapılması talebinde bulunuyor ve bu talebin yeni yıl ile birlikte yapılmasını istiyorlar. Konu ile ilgili olarak yetkililerin çalışmalarına devam ettiği ve Şubat ayında bir atama olabileceği konuşuluyor. 

2017 ŞUBAT AYI ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN HEYECAN DORUKTA

Atamaların yapılacağı bilgisi ise genelde sosyal medya sitelerine konu oluyor. Yani birçok insan atamaların yapılması için sosyal medyadan ve istek kanallarından talep gönderiyorlar. Konu ile ilgili olarak ise bazı bilgilerin ortaya çıkacağı ve aynı zamanda 2017 öğretmen atamaları için yeni adımların atılacağını merak edenlere söyleyebiliriz. Şubat ayına kadar konuyu takipte kalın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.