Şubatçılar Grubu Yapacağı Etkinikler İçin Maddi Destek Bekliyor

Şubatçılar Grubu Yapacağı Etkinikler İçin Maddi Destek Bekliyor

Şubatçılar Grubu 30 bin öğretmen ataması için yapacağı etkinlikler için her kesimden maddi destek bekliyor

 Şubatçılar grubu şubat ayında 30.000 öğretmen ataması için büyük bir potansiyel ve titizlikle 2 aydır çalışmalarını devam etmekte ve yavaş yavaş bu emeğin meyvelerini toplamakta ve 30.000 öğretmen ataması konusunda parti parti,sendika sendika,il il demeden hemen her kuruma ve kuruluşa ulaşmıştır ve daha da yoğun bir şekilde çabalamaktadır.

Grupdaki her üyenin her çalışanın bir hayat hikayesi ve bir ülküsü vardır.Malesef her geçen gün ve her saat hayatın o soğuk ve keskin yüzü biz ataması yapılmayan öğretmenleri sarmalıyor ve yaşama bakış açımızı karamsar bir tabloya döndürüyor.

Ama bizlerde buna inat her geçen gün umudumuzu ve direncimizi arttırıyoruz 24 kasımda Ankarada yapacağımız etkinliğin alt yapısı büyük bir titizlikle devam etmekle birlikte illerde yapılan etkinlikler de bizlere her geçen gün güç katmakta ve kamuoyu oluşturmaktadır . 


Yapacağımız sıra dışı etkinlikler için bir bütçe oluşturduk ve sağ olsun üyelerimizden destek geldi öncelikle  eğitim sitelerinden mebpersonel.com  bu konuda çok hassas davranıp bir bağış yaptı diger egitim sitelerinden de bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz

Yapmakda olduğumuz ve yapacağımız etkinlikler için siz değerli okuyuculardan,ataması yapılmayan öğretmenlerden ve tüm duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz.

İnanın sizin vereceğiniz destek ve yapacağınız bağışlarlar,size binlerce annenin,babanın ve ataması yapılmayan öğretmenlerin hayır duasını kazandıracaktır... 



ŞUBE KODU : 0096

HESAP NO : 512939875001
IBAN NO TR : 100001000096512939875001 
ZİRAAT BANKASI 
HESAP ADI:SEDAT DEMİR


Ayrıntılı bilgi için Şubatçılar Facebook Sayfasını Ziyaret Etmek İçin Tıklayınız


Şubatçılar Grubu Yapacağı Etkinikler İçin Maddi Destek Bekliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.