Şubatçıların Sendika Samimiyet Sınavında Eğitim İş Sendikası 'da Geçti

Şubatçıların Sendika Samimiyet Sınavında Eğitim İş Sendikası 'da Geçti

Şubatçılar Sendikaları Samimiyet Sınavına Çekiyor haberimizde Şubat 2013’de 30 bin atama talep eden ve bu amaçla 8 gündür Abdi İpekçi Parkında oturma eylemi yapan öğretmenler sendikalardan ortak bir duruş göstermeleri adına ŞUBATÇILAR grubunun kaleme aldığı MEB ve Maliye Bakanlarına hitaben yazılmış dilekçeleri sendikaların imzalayıp ilgili bakanlıklara verilmesini istemiştiler.

 MEB ve Maliye Bakanlarına hitaben yazılmış dilekçeleri için  Eğitim İş Sendikası'da  İmza Attı. Diğer Sendikalardanda bu  konuda ki duruşlarını mebpersonel.com da  sizlere  aktarmaya devam edeceğiz.

Şubatçıların Sendika Samimiyet Sınavında Eğitim İş Sendikası 'da Geçti

Ataması yapılmayan öğretmenler sendikamızı ziyaret ederek Genel Başkanımız Veli Demir ve Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizle görüştü. 

Şubat’ta 30 bin adil atama yapılmasını istediklerini ve bunun için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu istediklerini belirten öğretmenler, randevu talepleri gerçekleşinceye kadar Abdi İpekçi Parkı'nda oturma eylemine devam edeceklerini kaydetti. 29 Aralık’ta Ankara’da gerçekleştirecekleri eylem için sendikamızdan destek isteyen öğretmenler, Eğitim-İş’in bugüne kadarki desteği için Genel Başkanımıza teşekkür etti.  

Genel Başkanımız Veli Demir de Eğitim-İş’in, ataması yapılmayan öğretmenlerin her zaman yanında olacağını ve her türlü desteği vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.