Şubatta 40 Bin Atama Talebine  Büyük Destek-#Öğretmene40BinYeniAtama

Şubatta 40 Bin Atama Talebine Büyük Destek-#Öğretmene40BinYeniAtama

Şubatta 40 Bin Atama Talebine Büyük Destek-#Öğretmene40BinYeniAtama

Şubatta 40 Bin Atama Talebine  Büyük Destek-#Öğretmene40BinYeniAtama. Şubat ayında 40 bin öğretmen ataması için Bakan Ziya Selçuk'tan müjdeli haber bekleyen öğretmen adaylarının bugün sosyal medyada başlattığı etikete rekor sayıda paylaşım yapıldı. #Öğretmene40BinYeniAtama hashtagi kısa sürede trend topic olarak ses getirdi. Etikete sanat dünyasından, basın mensuplarına ve siyasilere kadar büyük destek geldi. 

#Öğretmene40BinYeniAtama etiketine atılan tweetlerden bazıları şu şekilde:
 

#Öğretmene40BinYeniAtama
40 BİN ananın duası 
40 BİN öğrencinin mutluluğu 
40 BİN öğretmenin mesleğine ve yavrularına kavuşması
Ve Binlerin hâyâli  için 

Gelecek nesiller sizin eseriniz olacak sevgili gençler. #Öğretmene40BinYeniAtama

#Öğretmene40BinYeniAtama
Mücadelemiz  emeklerimizin meyvesini alana dek sürecektir. İnanın öğretmenlerim artık bizler de tercih dönemlerinde sağlıklı tercih yapma zamanı gelecektir. 

Ücretli öğretmenliğin son bulması için . 
Atama bekleyen öğretmenler göreve hazır sayın bakanım @ziyaselcuk
 #Öğretmene40BinYeniAtama

#Öğretmene40BinYeniAtama 
Sn  @ziyaselcuk  7 Şubatta müjdeli haberleriniz olacak mıdır? O gün ekranlara kitleneceğiz. Daha önceki atama töreninde müjde verdiniz, şimdi de ANA atamanın müjdesini ve en yakın zamanda duyurusunu bekliyoruz.

Öğretmen ihtiyacı varken, öğretmensiz okul kalmasın Derslere işin ehli olan, alanında 4 yıl eğitim alan öğretmenler girsin. 144.643 öğretmen açığına ana atama dönemi olan Şubatta ADİL KONTENJAN dağılımı ile 40.000 atama duyurusu gelsin. @ziyaselcuk 
#Öğretmene40BinYeniAtama

Beyhan

 

#Öğretmene40BinYeniAtama Ana atama dönemi olan Şubat geldi. 40 bin atama da gelsin. 144.643 öğretmen ihtiyacına 40 bin atama elzemdir. Size inanıyoruz Sn Bakanım Sn Cbaşkanım  müjdenizi bekliyoruz. @ziyaselcuk 
@RT_Erdogan
MEBPERSONEL.COM/ÖZELHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.