Taşeron Personelin Kadroya Geçiş Dilekçesi ve Örnek Form

Taşeron Personelin Kadroya Geçiş Dilekçesi ve Örnek Form

Taşeron işçilerin kadroya alınma işlemlerinin başlamasıyla birlikte başvuru yapacak taşeron personelin ne yapması gerektiği konusunda detaylar haberimizde yer almaktadır. Taşeron çalışanların kadroya geçişte vermeleri gereken dilekçeleri ve örnek formları haberimizde bulabilirsiniz.

Taşeron çalışanların kadroya alınması konusunda başvuru süreci başladı. 10 gün boyunca sürecek başvuru sürecinde taşeron personelin yapması gereken iş ve işlemleri sitemizden ve haberlerimizden takip edebilirsiniz.

2 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlayan taşeron personelin kadroya alınma işlemleri 11 Ocak 2018 tarihine kadar sürecek. Başvuruların alınmasının ardından taşeron personele yazılı ve sözlü sınav sınav uygulamaları da yapılacak. 

Taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda ilgili kurumlara yapacakları başvuruda gerekli belgeler, örnek dilekçeler ve örnek formlar aşağıda paylaşılmıştır.

Taşeron işçiler kadroya geçişte dilekçe ile başvuru yapacaklar. Taşeronların kadroya geçerken başvuru yapacakları dilekçe örnekleri ve örnek formları sizlerle paylaşıyoruz.

Yönetmeliğe göre, merkezi yönetim kapsamındaki idareler açısından, kapsama girenlerin, aşağıda yer alan Ek-1 sayılı başvuru formunu eksiksiz doldurması, ilave olarak da örnek-1 dilekçeyi doldurarak, 11/1/2018 tarihi mesai bitimine kadar idaresine vermesi gerekmektedir.
Taşeron Personelin Kadroya Geçiş Dilekçesi ve Örnek FormTaşeron Personelin Kadroya Geçiş Dilekçesi ve Örnek Form

Taşeron Personelin Kadroya Geçiş Dilekçesi ve Örnek Form

MAHALLİ İDARELER AÇISINDAN ÖRNEK BAŞVURU FORMU VE DİLEKÇE

Mahalli idarelerde belediye şirketlerine bağlı olarak çalışacaklar açısından ise aşağıda yer alan Ek 2 sayılı başvuru formu ve örnek 1'deki dilekçe doldurulmalıdır.

Taşeron Personelin Kadroya Geçiş Dilekçesi ve Örnek Form

Taşeron Personelin Kadroya Geçiş Dilekçesi ve Örnek Form

Taşeron personelin kadroya alınması konusunda tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

MEBPERSONEL.COM/ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.