TÜRKİYE ÖĞRETMENİNE SAHİP ÇIK

TÜRKİYE ÖĞRETMENİNE SAHİP ÇIK

Güvenceli iş, koşulsuz atama, nitelikli eğitim, kpss skandalı için 4 Ağustosta Ankara' da ‘TÜRKİYE ÖĞRETMENİNE SAHİP ÇIK' kampanyası mitinginde tüm sanatçılarımızın, öğretmenlerimizin ve halkımızın desteğini bekliyoruz.

‘TÜRKİYE ÖĞRETMENİNE SAHİP ÇIK’ KAMPANYASI ÇAĞRISIDIR
 
Gölgeleri altında huzurla yaşayabileceğimiz insanlar yetiştirilmeli bu topraklarda, tıpkı ağaçlar gibi. Katıksız masumiyet, sadece para kazanma amacıyla alakasız kişiler tarafından biçimlendirilmemeli; ustasının elinden çıkmalı, kendi doğasına en uygun şekilde. Ve ustalar umutsuzluğa, haksızlığa terk edildiğinde gölgelerin karanlığı giderek artacaktır... Aydınlık gölgeler için, ustalarımıza-öğretmenlerimize- sahip çıkalım!
 
Hayat bir bütündür - eğitim, sanat, estetik, politika-, parçalanamaz ve ayrıştırılamaz; parçalanıp ayrıştırılmaya başlandığı anda, toplum da ayrıştırılmaya, parçalanmaya, yozlaşmaya, ezilmeye mahkum hale gelir! Bunun bilincinde olanlar, özellikle toplumu düzenleyen ve değiştiren, bu çaba içerisinde olan öğretmenlere ve sanatçılara saldırıyorlar, özgür düşüncenin, toplumsal gerçekçi sanatın gelişmesini engellemek, böylece halkı kölece koşullarda daha kolay yönetmek istiyorlar! Karanlığın perdesini yırtıp atacak, aydınlık yarınların kurulmasının kıvılcımını yakacak olanlar ise yine ve her şeye rağmen sanatçılar, aydınlar, öğretmenlerdir! Karanlığa karşı bir ışık yakmak, haklı mücadelemizde sesimizi yükseltmek, sömürüye dur demek için siz ülkemizin aydın sanatçılarını meşru hak arayışımızda yanımızda, birlikte olmaya ve hep birlikte "Türkiye Öğretmenine Sahip Çık" demeye davet ediyoruz.
 
Güvenceli iş, koşulsuz atama, nitelikli eğitim için 4 Ağustosta Ankara’ da ‘TÜRKİYE ÖĞRETMENİNE SAHİP ÇIK’ kampanyası mitinginde tüm sanatçılarımızın, öğretmenlerimizin ve halkımızın desteğini bekliyoruz. Gelin hep birlikte, alanlarda olalım.
 
Bizlere destek vermek isteyenler : www.ayop.biz adresinden bizlere ulaşabilir.
 
Facebook etkinlik grubu:
http://www.facebook.com/groups/436110949766576/

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.