Ücretli Öğretmen Atamalarında 540 Saat Hesabı

Ücretli Öğretmen Atamalarında 540 Saat Hesabı

5000 ücretli öğretmen atamasında 540 saat hesabı için hangi tarih baz alınacak?

 Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), MEB'de ek ders ücreti karşılığında görev yapmış öğretmenlerden 540 gün ve üzerinde çalışanları mülakata alacak ve en çok 5000 ücretli öğretmen, sözleşmeli öğretmen olarak atanacak. 
 
 5000 öğretmenin hangi branşlarda olacağı henüz bilinmiyor fakat edinilen bilgiye göre Haziran ayında mülakatlar gerçekleştirilecek. Muhtemelen başvurular da önümüzdeki 2-3 hafta içinde bakanlığın duyurusu ile başlayacak.

 Peki bu 540 gün hesabında hangi tarih esas alınacak? Burada insiyatif bakanlıkta olacak. Fakat, yüksek ihtimalle 2017-2018 eğitim öğretim yılının bittiği gün yani 8 Haziran itibariyle 540 günlük primi tamamlayanlar diğer şartları da sağladıkları takdirde mülakatlara girmeye hak kazanacak. 

 2018 yılı Milli Eğitim Bakanlığı 5000 ücretli öğretmen atamasına dair her şey Mebpersonel'de olacak. Bizi takip etmeye devam ediniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.