'Emine Erdoğan'ın alışverişi' yalanı da tutmadı

'Emine Erdoğan'ın alışverişi' yalanı da tutmadı

Paralel Örgüt her fırsatta yalan haber üretimine şuursuzca devam ediyor. Daha önce servis ettikleri hiç bir haber rağbet görmemesine rağmen, yine yılmadılar.

 Paralel Yapı her fırsatta yalan haber üretimine şuursuzca devam ediyor. Daha önce servis ettikleri hiç bir haber rağbet görmemesine rağmen, yine yılmadılar. 

Daha önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki yemek masasına biçtikleri 84 Bin TL gibi bir bedelle aklın sınırlarını zorlayan, verilen yemek daveti ve iftar sofraları için iddia ettikleri yüzlerce binliralık faturalarla insanları aptal yerine koymaya kalkan kurnaz akıl yine baltayı taşa vurdu.

Aslı olmayan faturalar üzerinden hükümet devirme planları yapan Paralel Yapı, şimdi de Emine Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte NATO Liderler Zirvesi için gittiği Varşova’da, yaptığı alışveriş üzerinden operasyon yürütme derdine düştü.

Sosyal medyada bire bin katarak servis edilen haberin çıkış mecrası ise yine Paralel Yayın Organları oldu. 

Daha önce servis ettikleri yalan haberlerle sosyal medyada kaos oluşturarak sadece zarar verme politikası güden algı tacirlerinin, bu operasyonu da tutmadı.

Gerçeğin ortay çıkmasıyla birlikte, Twitter’ı darbe merkezi zannedenlerin bir Paralel Operasyonu daha TT’listesindeki başarısızlıklar hanesinde yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.