Erdoğan'dan ABD'li komutana: Haddini bil, sen kimsin

Erdoğan'dan ABD'li komutana: Haddini bil, sen kimsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesini ziyaret etti. Burada konuşan Erdoğan, ABD'li komutana, "İnsan biraz sıkılır, bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa haddini bileceksin, kendini bileceksin" dedi.

 Erdoğan, cuma namazının ardından, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığındaki bölüme geçti.

Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile YAŞ üyeleri de eşlik ediyor.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığında 50 kişi şehit olmuştu.

Bu arada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Özel Harekat Daire Başkanlığına yapacağı duyurulan ziyaret iptal edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor:

Ramazan iftarında söylemiştim, 'İçimizde hainler olabilir. Bu hainler asla bizi yıldırmasın' demiştim ve nitekim bu hainler geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular. Ama onlar ihanetleriyle anılacak, şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacak.

İşte bir tanesi ne yazık ki Amerika'da aynı zamanda önemli bir makamda olan general veya amiral kalkıyor, 'irtibat halinde, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanların olduğunu görüyorum, duyuyorum.' Bunu söylüyor. İnsan biraz sıkılır, bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa haddini bileceksin, kendini bileceksin.

Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp, bu darbe girişimini püskürten bu devlete demokrasi adına teşekkür edeceğine tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende. Darbeciyi senin ülkende zaten besliyorsunuz. Benim milletimi asla inandıramazsınız.

 

Şu gördüğümüz bina ile, bu yaptıkları tahribatla bunlar bizim sakalımızı kestiler, unutmayın kesilen sakal çok daha gür biter. İnşallah bunun yerinde çok daha muhteşem, güzel bir eseri en kısa zamanda burada, proje şu anda bitmiş vaziyette, inşa edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.