Evine giren kişiyi öldüren ev sahibi tutuklandı

Evine giren kişiyi öldüren ev sahibi tutuklandı

Antalya'da evine girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen kişiyi tabanca ile öldürdüğü iddia edilen ev sahibi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Konuksever Mahallesi, 816 Sokak'taki bir parkta bir kişinin yardım istediğini gören vatandaşlar, polise haber verdi. Kişi, olay yerine gelen polis ekiplerine isminin Ramazan Kısse olduğunu ve uyuşturucu kullandığını belirtti.

Polis ekiplerinin ihbarıyla olay yerine gelen ambulans ekipleri, Kısse'nin sırtından tabanca ile vurulduğunu tespit etti. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Kısse'ye burada müdahale edildi. Bu sırada Kısse'nin polis ekiplerine teslim edilen elbiseleri arasındaki cep telefonu çaldı. "Babam" adıyla kayıtlı telefonu açan polis ekipleri, arayanın Kısse'nin babası olmadığını ve Konuksever Mahallesi'nde yaşayan F.Ö. olduğunu tespit etti.

Kısse, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kısse'nin cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Kısse'nin cebinde bulunan telefonun sahibinin babası F.Ö'nün birkaç saat önce 155 polis imdat hattını arayarak evine giren hırsızın 100 lira ile oğluna ait cep telefonunu çaldığı şeklinde ihbarda bulunduğunu belirledi. Gözaltına alınan F.Ö, polisteki ifadesinde hırsızın arkasından bir el ateş ettiğini ancak hırsızı vurup vurmadığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

F.Ö'nün evinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen F.Ö, tutuklandı.

Süleyman Elçin

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.