Haziran'da ek atama bekleyen öğretmenlerden Başbakan'a açık mektup

Haziran'da ek atama bekleyen öğretmenlerden Başbakan'a açık mektup

Haziran'da ek atama bekleyen öğretmenlerden Başbakan'a açık mektup;

 "Sayın Başbakanım Öncelikle hem kendim hem de benim gibi ataması henüz gerçekleşmemiş arkadaşlarım adına size saygılarımı sunuyorum.


Bizler 2012 kpss sınavı öncesi en geç   “”haziran””    ayında yapılacak ek atama ile öğretmen alımı yapılmasını talep eden öğretmen adaylarıyız. Çünkü;
• Geçtiğimiz beş senenin her bir yılında 45–50 civarında öğretmen ataması yapılırken 2011 kamu personeli seçme sınavının puanlarıyla şu ana kadar ancak sadece 27 bin öğretmenin ataması yapılmıştır. Kaldı ki 55 bin atama sözü verilmişken...
• Eğer atama sınavdan sonraya kalırsa aldığımız puanlarımızın kıymeti kalmayacak, emekler boşa gidecek, sıralamalarımız değişecek ve atanmayı bu kadar hak etmişken belki de atanmak bir daha nasip olmayacak.
• Sayın Bülent ARINÇ  mart ayında katılmış olduğu bir tv programında “”Haziran da atama olacak ama sayı veremem”” demişti. Bizler buna güvenerek ailelerimizle birlikte çok sevindik. Bu söze güvenerek ders çalışmayı bırakanlarımız oldu.
• 2010 kpss ile yaklaşık 65 bin öğretmen ataması yapılırken 2011 kpss ile sadece 27 bin civarı öğretmen ataması yapıldı.


SAYIN BAŞBAKANIM


BİZLER    DÜŞÜNDÜK Kİ    SORUNUMUZU    BİR ŞEKİLDE    SİZE    ULAŞTIRIRSAK   BİZİM      MAĞDURİYETİMİZİ    ANLAR      VE   GİDERİRSİNİZ.     SİZE      GÜVENİYORUZ      BAŞBAKANIM.     “”HAZİRAN””      DA  YAPILACAK   EK ATAMA İLE BEN   VE ARKADAŞLARIM  AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SİZİN İÇİN DUACI OLACAĞIZ. SAYGILARIMLA…"

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.