İLÇE MÜDÜRÜ  Yaşar Demir TEKZİP YAYINLATTI

İLÇE MÜDÜRÜ Yaşar Demir TEKZİP YAYINLATTI

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir'in hakkında çıkan haberlere karşı mücadelesi sürüyor.

18.08.2011 tarihinde Yalçın Bayer imzalı köşe yazısında müvekkilim Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir hakkında hukuka aykırı işlemleri sebebiyle “kademe ilerlemesinin durdurulması ve maaş kesim cezası” verildiği belirtilmiştir. Müvekkilim hakkında hiçbir idari yaptırım uygulanmamış olmasına karşın, işbu köşe yazısında idari ceza verildiğinin belirtilmesi ve bu yazının hiçbir araştırma yapılmadan kamuoyu ile paylaşılması müvekkilim, ailesi ve Türk basını adına son derece üzüntü vericidir. Müvekkilimin 30 yılı bulan devlet memurluğu sürecinde idari ve adli hiçbir cezası yoktur. Tüm görevlerinde hukuk kurallarını esas alarak çalışmıştır. Müvekkilim hakkında çıkan asılsız haberlere değerli Türk halkının itibar etmeyeceğine inancımız tamdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 
Yaşar Demir vekili Av. Ali Eren Yıldırım (Not: Bu ‘tekzip’ metnini, basın özgürlüğünü ve halkın haber alma hakkını kısıtlaması sebebiyle son derece üzüntüyle yayınlıyoruz. Demek ki basının daha da dikkatli olması gerekiyormuş! Bu konuyu ileride işleyeceğiz.)



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.