Kocaeli'de 1750 kamu çalışanı görevden uzaklaştırıldı

Kocaeli'de 1750 kamu çalışanı görevden uzaklaştırıldı

KOCAELİ Valiliği, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında 1750 kamu çalışanın görevden uzaklaştırıldığını, 82 personelin de görevine son verildiğini açıkladı. Görevden uzaklaştırmanın en çok olduğu kurum 832 kişi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

 Darbe girişiminin ardından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kocaeli'de 43 kamu ve askeri kuruluştan bin 750 çalışan görevden uzaklaştırılırken 82 personelin de görevine son verildi. Kocaeli Valiliği'nin açıklamasına göre Kocaeli Valiliği'nden 4, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nden 10, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü'den 6, MTA Marmara Bölge Müdürlüğü'nden 2, Bilim ve Sanayi Teknoloi İl Müdürlüğü 1, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nden 1, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nden 3, Mahali İdareler'den 134 kişi , Cengiz Topel Havalimanı Müdürlüğü'nden 8, Gebze Teknik Üniversitesi'nden 18, Kocaeli Üniversitesi'nden 50, Orman ve Su İşleri Kocaeli Şube Müdürlüğü'nden 1, TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğü'nden 9, Kocaeli İş Kurumu'ndan 12, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden 18, Kocaeli Müftülüğü'nden 59, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'ndan 2, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden 2 , Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan 17,İl Sağlık Müdürlüğü'nden 9, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden 28, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden 83, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 1, Kocaeli İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden 2, Kocaeli Gıda Kontrol Laboratuvarı'ndan 4, Kocaeli Adliyesi'nden 69, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 832, Donanma Komutanlığı'ndan 62 , Seymen Kışlası'ndan 16, Kandıra Motorlu Piyade Tugayı'ndan 22, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden 163, Vergi Denetim Kurulu A Grup Başkanlığı 6, Kocaeli Gar Müdürlüğü 1, Gebze Adliyesi (Hakim,Savcı, Personel) 40, TÜBİTAK 47, TMO Derince Şube Müdürlüğü 1, Kocaeli Liman Başkanlığı 1, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 1, Kocaeli PTT Baş Müdürlüğü 1, İl Kültür Turizm Müdürlüğü 3 ve DSİ 15. Şube Müdürlüğü 1 kişi görevden uzaklaştırıldı.

82 KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Ayrıca Mahalli İdareler 5, Gebze Teknik Üniversitesi 3, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı 16, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden 4, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'ndan 7, Deniz Hava Meydan Komutanlığı'ndan da 1, Donanma Komutanlığı'ndan 18, Seymen Kışlası'ndan 8, Kandıra Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'ndan 8, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden 12 kişinin de görevine son verildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.