MEB'de çalışan taşeron işcilere ödenek müjdesi

MEB'de çalışan taşeron işcilere ödenek müjdesi

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan ve bu yıl çalışma süreleri dolan 48 personelin yeniden görevlerine devam etmeleri için gerekli ödeneğin çıkartıldığı müjdesini verdi.

 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Cesim Gökçe, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dedeli ve Yücekapı belediyelerine ödenek çıkarılması için görüşmelerin tamamlandığını ve gerekli ödeneklerin aktarıldığını söyledi. Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan ve çalışma süreleri biten taşeron işçilerin işsiz kalmaması ve işlerin aksamaması için gerekli görüşmeleri yaptığını ve 2 milyon lira ödenek gönderildiğini açıklayan Gökçe, "İlimizdeki sorunların çözümü nokrasında yoğun mesai harcıyoruz. Ağrı ve ilçelerinde işlerin aksamaması için gerekli görüşmeleri yaptık. Sırasıyla kurumlarımızın ve belediyelerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Aciliyet teşkil eden Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan taşeron işçilerimizin ödeneğini çıkararak çalışmalarına devam etmelerini sağladık" dedi.

Patnos ilçesine bağlı Dedeli Belde Belediyesi ve Eleşkirt ilçesine bağlı Yücekapı Belde Belediyesi'nin projelerinin yürütülmesi için kaynak gönderildiğini ifade eden Gökçe, "İki beldemizde yapılan çalışmalar için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşülerek gerekli ödenekleri aktardık. Yapılan ve yapılacak olan tüm projelere destek için her türlü çabayı göstermeye hazırız. Yeter ki Ağrı'nın sorunlarını çözme adına herkes çalışsın. Bizler gerek Ağrı'da gerekse Ankara'da çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.