Meb Şube Müdürülüğü Atama Sonuçları

Meb Şube Müdürülüğü Atama Sonuçları

Meb Şube Müdürülüğü Atama Sonuçları

 Meb Şube Müdürülüğü Atama Sonuçları  Şube Müdürlüğü Atama Sonuçları Açıklanıyor  Şube Müdürlüğü Sonuçları 16 Nisan 2014  Şube müdürlüğü atama sonuçları 16 Nisan 2014 Şube Müdürlüğü  atama Sonuçları bugün Açıklanıyor. 2014 Şube Müdürlüğü tercih  Sonuçları  uzun bir süredir beklenen şube müdürlüğü  atama sonuçları için sabırsızlıkl bekleyen adaylar için mebpersonel.com ekibi olarak anlık takipdeyiz. 

Şube müdürlüğü mülakat sonuçları meb atama takvimine göre gün  içerisinde açıklanacak  Şube müdürlüğü atama sonuçları için siz değerli okuyucularımızla anlık olarak birebir takipdeyiz. 

Şube müdürlüğü  atama  sonuçları açıklanır açıklanmaz meb ile eş zamanlı olarak sitemizde bulabileceksiniz. Şube müdürlüğü mülakat sonuçları için en hızlı bir şekilde haberdar olmak istiyorsanız bizlerden ayrılmayınız. 
 


Şube Müdürlüğü Sözlü Sınav Sonuçları için Tıklayınız( Sonuçlar açıklandığı an aktif olacaktır)

Şube Müdürlüğü Mülakat puan sıralama botumuz için tıklayınız

Şube müdürlüğü yerleştirme  sonuçları için adaylar beklerken yaklaşık 5900 kişinin katıldığı bu sınavdan 1709 kişi alınacaktır. Şube müdürlüğü mülakat sonuçları için gelişmelerden anlık haberdar olmak için gün içerisinde bizleri takipte kalınız. 

Bilgi Edinme Aracılığılıya Milli Eğitim Bakanlığından konu ile ilgili verilen  yazılı cevabı mebpersonel.com farkıyla sizler ile    paylaşıyoruz  


Milli Eğitim Bakanlığı ;Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Yazılı Sınavı´nda,70 puan barajını aşarak  Şube müdürülüğü sözlü sınavına katılmayı hak kazanan  5 bin 913 adaydan  3287 kişinin   70 baraj puan ver üstü alıp tercih  yapmaya   hak kazandığı meb tarafından açıklandı  tercih sonuçları 16.04.2014 tarihinde de açıklanacak.



Tüm soru görüş ve önerilerinizi yorumlar kısımından aktarabilirsiniz. Şube müdürlüğü atamalarının şimdiden herkese hayırlı, uğurlu olması dileğimizle..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.