MEB'TE  ÖNEMLİ TOPLANTI

MEB'TE ÖNEMLİ TOPLANTI

MEB'TE ÖNEMLİ TOPLANTI

Bugün şube müdürlerinin sorunları ile ilgili sendika temsilcileri ile Bakanlık yetkilileri arasında toplantı yapılacak. Sendika yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre şube müdürlerinin mali hakları, yer değiştirme yönetmeliğinin yayınlanması gibi şube müdürlerini yakından ilgilendiren konularda görüş alışverişinde bulunulacak. Böyle bir toplantıda şube müdürlerinin %40’a yakının üye olduğu Derneğimiz yetkililerine de davet gönderilmesini beklerdik.

Yer değiştirme yönetmeliği yayınlanmadan önce ek göstergenin 3600’e çıkarılması, 76. Maddeden yapılan atmalardan mümkün olduğunca kaçınılması, iller arası öğretmenlerin yer değişikliğinden önce yer değiştirme yönetmeliğinin yayınlanması, ihdas edilen ve münhal bulunan tüm şube müdürü kadrolarına sınav ile atama yapılması yönündeki taleplerimizi Dernek olarak katılmasak da sendika temsilcilerine ilettik.


UEYDER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.