Türk Eğitim Senden Alan Değiştirenlere duyuru

Türk Eğitim Senden Alan Değiştirenlere duyuru

Talim Terbiye Kurulu’nun 80 sayılı kararı ile ilgili toplantı için İstanbul’da bulunan Genel Sekreter Musa AKKAŞ ,Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI ile görüşerek bir çok sorunu gündeme getirdi.

Türk Eğitim Sen adına Genel Sekreterimiz Musa AKKAŞ’ ın katıldığı, Talim Terbiye Kurulu’nun 80 sayılı kararı ile ilgili toplantı İstanbul’da devam ediyor.

       Toplantı için İstanbul’da bulunan Genel Sekreter Musa AKKAŞ ,Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI ile görüşerek yönetici atama mülakatlarında yaşanan kayırmacılığı ve haksızlıkları gündeme getirdi. Genel Sekreter AKKAŞ, mülakatın kaldırılmasını ve yaşanan hukuksuzluklara da müdahale edilmesini istedi.


   Genel Sekreter AKKAŞ, hem Bakanla görüşmesinde Bakana, hem de katıldığı çalışmalarda verdiği önergelerle “Alan değiştiren ancak geçtiği alandan memnun olmayan öğretmenlere bulundukları yerde eski alanlarına dönüş hakkı verilmesini, Alan değişikliği Danıştay tarafından iptal edilen Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenliği ve Teknoloji Tasarım alanına geçmiş sınıf öğretmenlerinden isteyenlerin yargı kararında belirtildiği gibi kursa alınarak mağduriyetlerinin önlenmesi ve  alanlarında kalmalarının sağlanması” yönünde görüş bildirdi.

   Genel Sekreter AKKAŞ, toplantı için bulunduğu İstanbul’da alan değişikliği yargı tarafından iptal edilen öğretmenlerle de görüşerek, katıldığı toplantıda mağduriyetlerin önlenmesi için her türlü teklifi sunacağını ve sendika olarak mağdur olan öğretmenlerin yanında olduğumuzu belirtti.
 
                                                                       TÜRK EĞİTİM SEN GENEL MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.