2010 ARALIK ATAMALARI YAZIMIZA MEB’İN CEVABI

2010 ARALIK ATAMALARI YAZIMIZA MEB’İN CEVABI

Bilindiği üzere 2010 yılı Temmuz ayında yapılan KPSS sınavının iptal edilmesi sebebiyle MEB tarafından 2010 yılı Eylül ayı içinde yapılması gereken öğretmen atamaları Aralık ayında yapılmıştır. Bu sebeple, 2010 yılının Aralık ayında ilk defa atanan ya da aynı tarihte KPSS puanıyla sözleşmeli statüden kadroya geçen öğretmenlerimiz açısından 2013 yılı yer değiştirme döneminde hizmet başlangıç tarihi olarak 15 Eylül tarihinin esas alınması mağduriyetlere yol açacaktır.

 Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda 2013 yılına mahsus olmak üzere, il içi ve il dışı yer değiştirme döneminde hizmet başlangıç tarihi olarak 31 Aralık tarihinin esas alınması yoluyla mağduriyetlerin önlenmesini talep etmiştik. 

     Milli Eğitim Bakanlığından yazımıza gelen cevabi yazıda; talebimizin, yönetmelik değişikliği çalışmalarında değerlendirileceğini sendikamıza bildirmiştir. 

         MEB’in cevabi yazı için tıklayınız

       

         2010 YILINDA ATANANLARIN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİDİR

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.