Açıkta Bekleyen MEB Personeli İçin Düzenleme Yapılmalı

Açıkta Bekleyen MEB Personeli İçin Düzenleme Yapılmalı

KONCUK: AÇIKTA BEKLEYENLER İÇİN DE BİR DÜZENLEME YAPILMALI

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 17 Temmuz’da çalışmalarına başlayacak olan OHAL İnceleme Komisyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “En büyük eksik, komisyonun başvuruları ne zamana kadar sonuçlandıracağının belirsiz olmasıdır” dedi.

Açıkta bekleyenlerle ilgili bir düzenleme yapılması gerektiğinin altını çizen Koncuk, “Bu konuda kimse ne yapacağını bilmez bir durumdadır” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk;

“OHAL Komisyonuna başvurular;17 Temmuz 2017 Pazartesi günü başlayacak olup, 14 Eylül 2017 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

OHAL Komisyonuna doğrudan başvuru yapılamaz. Bu şekilde yapılan başvurular hakkında herhangi bir işlem veya inceleme yapılmaz.

Başvuru formu elektronik ortamda doldurulur, çıktısı alınır, imzalanır ve ilgili valilik veya kuruma ekleriyle birlikte teslim edilir.

OHAL Komisyonu çalışmasında en büyük eksik, Komisyonun başvuruları ne zamana kadar sonuçlandıracağının belli olmamasıdır. Yanlıştır.

Açıkta bekleyenlerle ilgili de bir düzenleme yapılmalıdır. Bu konuda kimse ne yapacağını bilmez bir haldedir, yetkililer ise sus pustur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.