Aktifsen  Eğitimbirsen'le  Birleşiyor mu ?

Aktifsen Eğitimbirsen'le Birleşiyor mu ?

Aktifsen'in Eğitimbirsenle birleşeceği yönünde bir haber yer almaktaydı. Bu haber hakkında Aktifsen Genel Başkanı Osman BAHÇE'ye sorulan soruya Genel Başkan'dan bir cevap geldi... İşte o cevap

 Bu haber üzerine Aktifsen'li bir  üyenin  genel başkana sormuş olduğu soruya Osman BAHÇE'nin cevabı;

Merhaba dün sitelerde yayınlanan Aktif-Sen ve eğitimbirsen  birleşmesi üzerine Aktif-Sen'e göndermiş olduğum; " eğitimbirsen  ile birleşecekseniz, sendika kendini feshetmeden ben Aktif-Sen'den istifa edeceğim"  mesajıma  gelen cevabı yazıyorum. Paylaşırsanız  sevinirim..( Ramazan ASAR )

Değerli  meslektaşım, sendikamız henüz feshedilmemiş olmakla beraber fesih gündemli olağanüstü genel kurul  yapılacağı  da malumunuzdur. Ancak sendikamızın kuruluş kararı birilerine zarar vermek için alınmadığı gibi fesih gündemli olağanüstü genel kurul kararı da birilerine  destek olmak, güç vermek için alınmamıştır. Sendikamızın adı geçen sendika veya bir başka sendikayla birleşmesi söz konusu değildir. Hatta "Olağanüstü genel kurulda sendika kapanırsa ne yapacağız?" sorusuna da "diğer sendikalara yakınlığımız, bizim sendikamız varken onların bize yakınlığı kadar olacaktır." yani "Bizi biz olduğumuz için kıymetli bilenler sendikamız varken de dostumuzdu. O gün basit eylem ve söylemlerinden dost olmadıklarını belli edenlerin, bulundukları çukuru tepe zannederek bize gelenleri ihanetle suçlayanların bu gün gerçek dostlar olmadığını da biliriz." Sendikanız ve sendikadaki dostlarınız sizi üzecek, size karşı nezaketsizlik olarak algılanacak bir adım atmamıştır ve atmayacaktır. Tüm dostlara selamlar.


Osman BAHÇE-Genel Başkan

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.