Ali YALÇIN'I İki Konuda Tebrik Ediyoruz

Ali YALÇIN'I İki Konuda Tebrik Ediyoruz

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı iki konuda Tebrik Ediyoruz ....

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın , devlet memurlarının iş güvencesinin tartışılmaya açıldığı bir ortamda ; Sayın Cumhurbaşkanı'nın huzurunda devlet memurlarının iş güvencesi kırmızı çizgimizdir diye ; konunun birinci elden muhatabına gerekli mesajı verdi .

Bu konu dikkatlerden kaçtı belki ancak Antalya'daki Memur-Sen toplantısında EVET kampanyası üzerine bir toplantı algısı bu detayın üzerini örttü ...

Hükümetin referandum öncesinde memurun iş güvencesini tartışmaya açar mahiyetindeki söylevleri hem memurların hemde sendikaların canını sıkmıştı ...

Yetkili sendika Memur-Sen'in Genel  Başkanı Ali Yalçın'ın , memurların iş güvencesinin garantörüyüz sözünü bizzat Cumhurbaşkanı huzurunda söylemesi gerçekten takdire şayan bir davranıştır .

Türkiye Cumhuriyetinin başta Haçlı ittifakı olmak üzere içerde ve dışarda tüm şer odakları tarafından çevrildiği bir ortamda Türkiye Referanduma gidiyor .

15 Temmuz gecesi kendi vatandaşına kurşun sıkacak kadar gözü karartan Fetö terör örgütü ve arkasındaki tüm şer odaklarına karşı ; 15 Temmuz gecesinin kahramanlarından olan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ; Referandum sürecinde 1 milyonluk teşkilatı ile alanlarda olması hem ülke adına hemde millet adına takdir edilecek bir davranıştır . 

15 Temmuzun kahramanlarından olan Ali Yalçın , Referandum sürecinde yine farkını ortaya koydu ..

Ülkemizin içerde ve dışarda her türlü şer odakları ve ittifaklarına karşı zor günler geçirdiği dönemde , Memur-Sen teşkilatının ve Genel Başkanı Ali Yalçın'ın can siperane çalışmaları ile  milletinin yanında duruşunu Tebrik ederek tarihe not olarak düşelim ...

Ak Parti ve MHP 'nin , önce ülkem ve milletim diyerek ; ülkenin beka sorununu gözeterek ittifak yaptıkları bir dönemde, bu partilerin sosyal tabanı olan diğer sendikaların ve özellikle genel başkanlarının HAYIR demelerinde hiçbir HAYRIN olmayacağınıda tarihe not olarak düşelim .

Sonuç olarak ; 15 Temmuz gecesinin kahramanları olan Memur-Sen camiası ve Genel Başkanı Ali YALÇIN'ı , Referandum sürecinin motor görevini üstlenen sivil toplum örgütü olarak Tebrik Ediyoruz .

www.kamudanhaber.net

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.