Bilinen Sendikaya Üye Olmaları Da Yetmedi

Bilinen Sendikaya Üye Olmaları Da Yetmedi

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa UĞUR, 10.06.2014 tarihli açıklamasında; acı gerçeği yine haykırarak: "Bilinen Sendikaya Üye Olmaları Da Yetmedi" dedi.

 MEB yasasına tepki göstermeyerek bu yasayı desteklediğini açıkça ispatlayan ve kendi lehine çevirmek için her türlü söylem içine giren bilinen sendika şimdilik kazançlı çıkarken, olan İlçe Milli eğitim müdürlerine ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İl Milli Eğitim müdür yardımcısı olacağım diyenlere oldu. Mart ayı başında bilinen sendika   Eğitim uzmanı durumuna düşen Nevşehir İlindeki İlçe Milli Eğitim müdürlerinin üyeliklerini alarak güya onların makamlarını koruyacak ve kollayacaktı. Koltuğumuzu koruruz amacı ile Nevşehir İlindeki tüm İlçe Milli Eğitim müdürleri iktidar destekli bilinen sendikaya gönüllü veya gönülsüz  üye olmuşlardı.

Bugün itibari ile aldığımız bilgilere  göre  beş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nevşehir İli merkezine çekildiği ve kendilerine tahsis edilen oda da bankamatik memuru olacağı belirtilmektedir. Bilinen sendika eğitim alanında Nasrettin Hoca fıkralarını aratmayacak türden iş ve işlemlere imza atarken, ileri bir tarihte  sendikal tarihin fıkraları kitabında yer alacak eserleri de üretmeye devam  etmektedirler.

Bilinen sendikaya üye olduk bize bir şey olmaz diye beklerlerken , kendileri yerine bir başkasının atamaları gerçekleşmiştir. Eğitim adına tek bir şey üretmiyorlar diye bize sızlanan ve görevden alınan müdürler ile , yine onlar sendikamı diye bizlere dertlenip göreve gelenler, beni niye yönetici yapmadılar diye geçmişte takla atanlar ve ilgili sendikaya tetikçilik yapanlar , cellada aşık olmak nasıl bir şey diye sormak gerekir.



HAYIRLI OLSUN NEVŞEHİR’İM

SELAM OLSUN ALNI AÇIK,  BAŞI DİK OLANLARA 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.