EBS İlçe Başkanı, Müdür Koltuğundan Sendikacılık Yapıyor

EBS İlçe Başkanı, Müdür Koltuğundan Sendikacılık Yapıyor

Eğitim-Bir-Sen Sultangazi İlçe Başkanı Sıddık Demir, Müdür Koltuğundan Sendikacılık Yapıyor.

Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı, Sultangazi’deki okulları gezerek müdür odasında sendikasız ve özellikle aday öğretmenleri odaya topluyor. Sendikacılığı müdür koltuğuna oturarak yapması dikkat çekiyor. Görüntülerde okul müdürleri de var. Okul müdürlerine, sizi buraya ben getirdim mesajı veriyor. Sendikasız ve aday öğretmenlere de bu şekilde gözdağı vermiş oluyor. Adaylıkların kalkmasının zorlaştığı şu dönemde, üstü kapalı da olsa gerekli mesaj veriliyor.


Konuşmalar nedense öğretmenler odasında ve tüm öğretmenlere açık bir şekilde yapılmıyor. Özellikle her seferinde müdürlük makamı kullanılıyor. Hem müdürlere hem de sendikasız ve aday öğretmenlere güç gösterisi yapılıyor.

Eğitim-Bir-Sen Sultangazi İlçe Başkanı Sıddık Demir’in öğretmenlere ve okul müdürlerine karşı bu tutumu kabul edilemez. Sendikasız ve aday öğretmenlerimiz yalnız değildir.  Sıddık Demir, İlçe Başkanlığı görevinden alınmalıdır. Bu duruma sessiz kalmaması gereken Eğitim-Bir-Sen yönetimi ve genel merkezi gereğini yapmalıdır. Aksi takdirde bu hukuksuz ve usulsüz uygulamayı desteklemiş olacaklardır. 

İşte Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanının müdür odasında yaptığı görüşmelerden bazı kareler:



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.