EBS Yarışma düzenliyor

EBS Yarışma düzenliyor

Kurulduğu 14 Şubat 1992 tarihinden bu yana ülkemizin demokratik standartlarının yükseltilmesi, insanımızın özgürlük alanlarının genişletilmesi, eğitim sistemimizin batıcı ve materyalist anlayıştan arındırılması, değerler eğitimiyle derin köklerden beslenen nesiller yetiştirilebilmesi doğrultusunda gelişmeler sağlanması hedefiyle ilkeli, kararlı, tutarlı, cesur bir duruş sergileyen ve buna uygun faaliyet gösteren Eğitim-Bir-Sen, 22 yıllık özlük ve özgürlük mücadelesini coşkun bir dille ele alan marşların üretilmesi için güfte yarışması düzenliyor. - See more at: http://www.egitimbirsen.org.tr/manset-haberleri/egitim-bir-sen-den-gufte-yarismasi-/2524/#sthash.wt1n5VSE.dpuf

 Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından üyelerinin ve tüm eğitim, kültür ve sanat camiası mensuplarının katılımıyla düzenlenecek olan “Eğitim-Bir-Sen Marşı” güfte yarışmasına müracaatlar, 28 Şubat 2014 tarihine kadar alınacak.

 

Katılımcıların bizzat veya e-posta yolu ile başvurabileceği yarışmaya gönderilen eserler, daha önce hiçbir yarışmaya katılmamış, hiçbir basın-yayın kuruluşunda yayımlanmamış olacak ve yazılacak şiirler en az 2, en fazla 5 dörtlük olacak, eser 20 dizeyi geçmeyecek.

 

Yarışma sonunda dereceye giren ve mansiyon almaya hak kazanan eserlerin duyurusu, 10 Mart 2014 tarihinde Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi resmi internet sitesinden yapılacak.

 

Güfte yarışmasında birinciye 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL, üçüncüye 2.000 TL, sonraki iki esere 1.000 TL mansiyon ödülü, bir esere de jüri özel ödülü verilecek.

 

Güfte Yarışması Mektubu

Güfte Yarışması Özel Şartnamesi


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.