EBS Yetkili Sendika Olduğunu Açıkladı.İşte Eğitim Bir Sen'in Üye Sayısı

EBS Yetkili Sendika Olduğunu Açıkladı.İşte Eğitim Bir Sen'in Üye Sayısı

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı Milli Eğitim üye mutabakatı sonucu oluşan üye sayılarını açıkladı.

 Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Razaman Çakırcı twitter adresi üzerinde yaptığı açıklamada  Milli Eğitimde de ki üye mütabakatlarının tamamlanmak üzere olduğunu ve  şu ana kadar  Eğitim Bir Senîn 310.747 üye ile Türk Eğitim Sen Ve Eğitim Sen'in üye sayıları toplamından 1.148 üyeye sahip olduğunu ifade etti. 
"
Mebpersonel.com olarakta geçtiğimiz günlerde " Eğitim Bir Sen Türkiye Geneli Açık Ara Fark İle Yetkili Sendika Oldu" haberimizde Eğitim Bir Sen'in yekili sendika olduğunu yazmıştık.Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı tarafında yapılan bu açıklama ile Eğitim Bir Sen resmi olarak yetkili sendika olduğunu ilan etmiş oldu.

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı tarafından yapılan açıklama

Milli Eğitim üye mutabakatları tamamlanmak üzere EğitimBirSen 310.747, TES 193.192, ES 115.807 ikisinin toplamından 1.448 daha fazlayız. MEB genel mutabakat sayısına göre EğitimBirSen 57.750 artış olurken, TES10.507, ES 2.439 erime olmuştur.

www.mebpersonel.com (
 özel haber)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.