EBS'den Üniversite Ziyareti

EBS'den Üniversite Ziyareti

Muğla Eğitim Bir Sen İl Başkanı Uçak’tan Muğla Üniversitesi’ne Ziyaret

 Muğla Üniversitesi yöneticilerini ziyaret eden Uçak: “Üniversiteler bulundukları şehirlerin maddi ve manevi meşaleleridir. Onların aydınlığı tüm şehri aydınlatmaktadır.”

9 Kasım’da yoğun bir katılımla gerçekleşen seçimlerde Muğla Eğitim Bir Sen il başkanlığını kazanan Önder Uçak ve beraberindeki heyet Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur HARMANDAR’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, üniversitenin Muğla’nın eğitiminde meşale olduğunu ve bu meşalenin ışığının ilimize büyük katkılar sunduğunu belirten Uçak; “Eğitimin paydaşları arasındaki işbirliği ve dayanışmanın Muğla’nın eğitimine kazanımlar sunacaktır. Sendika olarak, üniversitenin sivil toplum kuruluşlarına desteklerini çok önemsiyoruz. Bu düşünceyle, bizi kabul eden başta Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Harmandar’a, üniversite yönetimi ve ilgililerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Prof. Dr. Harmandar; “Eğitim Bir-Sen’in yeni yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim. Eğitim konusunda sendikanız ile her türlü işbirliğine katkıda bulunmaya hazırız.” dedi. Görüşmelerde üniversite yönetimi ilgilileri Muğla Eğitim Bir-Sen’in demokratik temayüllere uygun bir şekilde seçilen yeni yönetimine başarılar dileyerek, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin ve eğitimin gelişmesindeki katkılarını ifade ettiler.

Eğitim Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, Memur-Sen İl Başkanı Hasan Demirtaş, Eğitim Bir-Sen Başkan Yardımcısı Ümit Yaşar Gül, Eğitim Bir-Sen üniversite temsilcisi Gürcan Kara, Eğitim Bir-Sen Teknoloji Fakültesi temsilcisi Doç.Dr. Faruk Şen’den oluşan sendika ziyaret heyeti; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya ERDİL’i ve fakülte dekanlıklarını da makamlarında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.