Eğitim Bir Sen Bakanlık Bürokratına sahip çıktı.

Eğitim Bir Sen Bakanlık Bürokratına sahip çıktı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, twitter'dan MEB bürokratına eleştirilerde bulunmuştu, Eğitim Bir Sen , Bakanlık Bürokratına sahip çıkarak çok sert cevap verdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı  İsmail Koncuk, twitter'dan MEB bürokratına eleştirilerde bulunmuştu, Eğitim Bir Sen,  Bakanlık Bürokratına sahip çıkarak çok sert cevap verdi.

İşte o Açıklamalar:

1) TES Başkanı,“periyodik hezimet sendikacılığı”na bahane üretmek için akademik sendikacılık çalışmamıza katkı sunan M.Baki ÖZTÜRK’ü hedef almış.

2)M.Baki ÖZTÜRK sendikacılığa dair akademik eğitimlerimize, MEB Bürokratı olarak değil alan uzmanı kimliğiyle katkı ve katılım sağlamaktadır.

3) TES Başkanı, konuyla ilgili paylaşımlarıyla sendikamızın faaliyetlerini takip etme noktasındaki hassasiyetini ortaya koymakta.

4) Bizi takip etmek yanında en azından taklit etmeye çalışmalarını da bekleriz. Bu yolla hezimetten hizmete yönelen sendikacılık yapabilir belki.

5) M.Baki ÖZTÜRK’ün sendikacılığa dair akademik eğitimlerimize katkı ve katılım sunmasından itham ve iftira malzemesi üretmek,TES tipi sendikacılıktır.

6) TES, sendikamızın çalışmaları karşısında bir kez daha pes demiştir. Bunu örtmek için bürokratları hedef almaktadır.

7) Sayın KONCUK'a tavsiyem bir sonraki eğitim çalışmamıza katılması ve M.Baki ÖZTÜRK'ün öğrencisi olma onuruna sahip olması...

8) EBS akademik hizmet sendikacılığına, TES ise "daimi hezimet sendikacılığına" devam ediyor....



 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.