EĞİTİM BİR-SEN BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SALİHLİ TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SALİHLİ TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Salihli İlçe Temsilciliğini ziyaret etti. Genel değerlendirmelerde bulunmak ve Temsilcilik sorunlarını dinlemek üzere yapılan ziyaret temsilcilik binasında yapıldı.

Geçen yılın değerlendirmesini yapan Başkan Sofuoğlu, yeni öğretim yılında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi. Milli Eğitim Bakanlığı Kurum İdari Kurulu 2012 Çalışma Raporu Teklifi hakkında bilgi veren Başkan Sofuoğlu, vermiş oldukları raporun dikkate alınması durumunda elde edilecek kazanımlara değindi.

Sendika olarak taşıdıkları yükün farkında olduklarını belirten başkan Sofuoğlu, Rahmetli Mehmet Akif İnan Hocamızın yakmış olduğu meşaleyi yarınlara onurlu bir şekilde taşımanın gayreti içinde olduklarını söyledi. Göreve geldikleri günden beri bu inanç ve karalılık ile çaba gösterdiklerini ve Allah'ın izni ile belirlenen her hedefe emin adımlarla yürümekteyiz dedi. Başkan ve yönetim kurulu olarak İlçe temsilciliklerimizle birlikte yetkili sendika olmanın sorumluluğu ile Manisa için hayırlı işlere imza atmanın onurunu yaşadıklarını
belirtti.

Salihli İlçe temsilcisi Durmuş Küçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve bu ziyaretlerin kendileri için önemli olduklarını söylediler. Küçük, İlçede her geçen gün daha etkili hale
geldiklerini belirtti ve çalışma arkadaşları ile birlikte Genel Merkez ve şubenin belirlemiş olduğu hedeflere ulaşma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Dilek ve temennilerin ardından ilçe ziyareti sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.