Eğitim-Bir-Sen'den Muammer Yıldız'a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den Muammer Yıldız'a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den MEB Müsteşar Yardımcısı Yıldız ve Genel Müdür Şamlıoğlu'na ziyaret

 Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Mithat Sevin, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atanan Dr. Muammer Yıldız ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu’nu ziyaret ederek, görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretlerde konuşan Latif Selvi, şimdiye kadar önemli çalışmaların yapıldığını, ancak devasa bir kurum olan Milli Eğitim Bakanlığı’nda daha yapılması gereken çok iş olduğunu ifade ederek, başta müfredat olmak üzere, ele alınması gereken birçok konu bulunduğunu söyledi.

Yeni dönemde güçlü adımların atılacağına inandıklarını kaydeden Selvi, “Çözüm bekleyen birçok sorun bulunduğu bir gerçek. Bu konuda güçlü adımların atılacağından kuşkumuz yok. Son zamanlarda yaşanan öğretmenlere yönelik şiddet konusunda da Bakanlık önlem almalı ve öğretmen mesleğinin itibarı artırılmalıdır. Bakanlık bürokratları olarak önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Sendika olarak, eğitim ve eğitim çalışanlarının çözümü için mücadele ediyor, çalışmalar yapıyor, teklif ve öneriler sunuyoruz. Bu anlamda, birçok sorunun çözümünü de sağladık. Yapılacak çalışmalarda şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz. Sizlerin de önemli katkılar sunacağınıza inanıyor, yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
 

Eğitim-Bir-Sen'den Muammer Yıldız'a Ziyaret


Müsteşar Yardımcısı Dr. Muammer Yıldız, daha nitelikli işler yapılması gerektiğini belirterek, gerek müfredat konusunda gerekse diğer konularda, başta yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen olmak üzere, paydaşlarla beraber güzel işler yapmak için uğraşacaklarını, paydaşları işin içine katmadan başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını dile getirdi.

Eğitim-Bir-Sen'den Muammer Yıldız'a Ziyaret

Genel Müdür Kemal Şamlıoğlu ise, “MEB son dönemde özel öğretim kurumları ile ilgili önemli adımlar attı. Özel öğretim kurumlarında okuyan öğrencilere verilen teşvikler özel okullara olan yönelimi artırdı. Özel okullarda okuyan öğrenci sayısı ile ilgili hedefimiz OECD standartlarını yakalamaktır” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.