Eğitim Bir Sen: Eğitimi değil terörü boykot edin

Eğitim Bir Sen: Eğitimi değil terörü boykot edin

Terör örgütünün “Okulları Boykot” edin çağrısına Eğitim-Sen’in destek vermesi çocuk istismarıdır, anayasal hak olan eğitim özgürlüğüne darbe girişimidir, taşeron örgütlere kalkan olmadır.

 Çocuklarımızı cehaletin esaretine davet edenler, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın terör vesayetine girmesine hizmet ediyor. Dağa kaçırılan çocukları kurtarma çabası göstermeyenler, dağ ve şehir kadrosu çöken terör örgütünü kurtarma çabası içerisindeler. Diyarbakır annelerine el uzatmayanlar, anneleri ağlatanlara el uzatıyorlar.

 
Terörü ve ‘Kandil’i boykot etmek yerine eğitimi boykot etmek sendikal iflasın itirafıdır. Mermilerin önüne geçmeye çalışmak yerine kalem ve kitapların önüne set çekmeye çalışmak teröre kalkan olmaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Eliflerin, Fıratların ve Yasinlerin hayat hakkını gasp edenlerin talimatlarını sendika kararına dönüştürenleri kınıyor; çocukların geleceğini ‘Kandil’ karanlığına gömmeye çalışan zihniyetin dayattığı eylemi doğru bulmadığımızı bir kez daha deklare ediyoruz.
kaynak: egitimbirsen.org

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.