Eğitim Bir Sen:  Özür grubu atamalarında 41. madde sorunu çözüldü

Eğitim Bir Sen: Özür grubu atamalarında 41. madde sorunu çözüldü

Eğitim Bir Sen: Özür grubu atamalarında 41. madde sorunu çözüldü

 Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileriyle görüşerek, 41. madde dolayısıyla tayin olamayan ve çözüm bekleyenlerle ilgili önerisi karşılık buldu ve Bakanlık bugün yaptığı ek duyuruyla sorunu çözdüğünü kamuoyuyla paylaştı.


Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: 

Öğretmenlerin 2015 Yılı Yaz Tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Ek Duyurusu 

Bilindiği gibi “Öğretmenlerin 2015 Yılı Yaz Tatili, Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme” işlemleri 28.08.2015 günü sonuçlandırılmıştır.


Ancak, “tercih dışında atanmak istiyorum/istemiyorum” seçeneğini işaretlemeyen veya “istemiyorum” seçeneğini işaretleyip ataması bu nedenle gerçekleştirilemeyen öğretmenler, 01.09.2015 günü saat 24.00’a kadar MEBBİS üzerinden elektronik ortamda ilçe emrine atanmak “istiyorum/istemiyorum” seçeneklerinden birini işaretleyerek tercihte bulunacaklardır.


Bunlardan “istiyorum” seçeneğini işaretleyenlerin atamaları, birinci aşama (11-17 Ağustos 2015) başvurusunda tercih ettikleri ilçe emrine yapılacaktır. Önemle duyurulur.


kaynak: egitimbirsen.org

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.