EĞİTİM BİR-SEN YILSONU DİVANI DEMİRCİ’DE YAPILDI

EĞİTİM BİR-SEN YILSONU DİVANI DEMİRCİ’DE YAPILDI

EĞİTİM BİR-SEN YILSONU DİVANI DEMİRCİ'DE YAPILDI

 

 

 

Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Yıl Sonu Divanı, on beş ilçe temsilciliğinin katılımı ile Demirci’de gerçekleştirdi.

2012 mutabakat sonuçlarının değerlendirildiği sezonun son il divan toplantısı olan “Haziran Ayı İl Divan Toplantısı” Demirci temsilciliğimizin organize ettiği program ile gerçekleştirildi.

   Divan, ev sahibi DEMİRCİ Temsilcisi Mustafa KAYA’nın açılış konuşması ile başladı. Şube Başkanı Mehmet Emin SOFUOĞLU, Mayıs Mutabakatı hakkında Divana bilgi sundu ve Manisa’da açık ara ile Eğitim ve Bilim İşgörenleri kolunda sendikamızı yetkiye taşıyan tüm temsilciliklerimize teşekkür etti. Başkan SOFUOĞLU, 2011 yılında ilk defa Türkiye çapında genel yetkiye ulaşan sendikamızın ortaya koydukları performansın, 2012 yılını kamu görevlileri için kazanım yılı haline getirdiğini, bu süreçte devrim niteliğinde kazanımlar elde ettiklerini dile getirdi.

Kamu çalışanlarının ve Eğitim iş kolunda çalışanların sorunlarına bugüne kadar getirdiğimiz çözümleri bundan sonra yetkili sendika olarak sürdüreceğiz. Tüm Kamu Çalışanlarına ulaşarak eğitim iş kolunda yetkiyi pekiştirerek daha az sorunlu bir çalışma hayatını temin etmek için tüm birimlerimizle iş birliği içersinde, ortak aklı kullanarak çalışmaya devam edeceğiz dedi. Başkan SOFUOĞLU, bu eğitim-öğretim yılı çalışanlar açısından ciddi bir olumsuzlukla karşılaşılmadan nihayet bulunmuştur. Süreç çalışanlar açısından olumlu işlemektedir. Bu vesile ile kampanya döneminde genel merkezce üye hedeflerini tutturmamıza katkı sunan ve emek veren ilçe başkanlarımıza, yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyor; tatil döneminde herkese sağlık ve mutluluk diliyorum şeklinde konuştu. Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, sekreteryaları ile ilgili yaptıkları bilgilendirmenin ardından ilçe başkanları da ilçelerindeki gelişmelerle ilgili divanını bilgilendirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.