Eğitim-Bir-Senli Sendikacı 10 Kasım'daki Secde Görüntülerine Sahip Çıktı

Eğitim-Bir-Senli Sendikacı 10 Kasım'daki Secde Görüntülerine Sahip Çıktı

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN'ın 10 Kasım'daki secde görüntülerine tepki göstermesine rağmen EBS İstanbul 4 Nolu Şube Sendika Yöneticisi yaşanan rezalete "Kusur" diyerek sahip çıktı.

Talat YAVUZ'un başkanı olduğu Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Yöneticisi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla secde görüntülerini "Kusur" diyerek önce hafifletti, sonra da bu skandala sebep olan okul müdürlerine sahip çıkarak, bu müdürlere soruşturma açanlara hesap soracaklarını yazdı.

Ali YALÇIN'ın şiddetle tepki gösterdiği olaya aynı sendikanın İstanbul'daki bir yöneticisi sahip çıktı. Açığa alınan okul müdürlerinden büyük çoğunluğun kendi ilçesinde görev yapması nedeniyle sıkıntı yaşayan ve ne yapacağını bilemeyen acemi sendika yöneticisi yaptığı açıklama ile Bakanlık ve Eğitim sitelerini de hedef haline getirmeye çalıştı.

İşte O Skandal paylaşım: 

Eğitim-Bir-Senli Sendikacı 10 Kasım'daki Secde Görüntülerine Sahip Çıktı

*SOSYAL MEDYA SEVİCİLER*

Son 1 ay içinde gerek ders konusu işlerken gerek belirli gün va haftalar etkinliklerinde öğretmenlerin samimiyeti ve değeri düşürülmeye çalışılmakta ve degeri pahabiçilemez eğitim camiası linç edilmeye çalışılmaktadır. Özellikle sosyal medya üzerinden oluşturulan linç kampanyaları malesef devlet yöneticilerinin de kontrolcüsü olmuştur. 29 Ekim öncesi bir öğretmenin "besmele" yazılı bir kağıdı ders malzemesi olarak bir oyunda kullanması, 10 Kasım törenlerinde daha önceden yapılan bir etkinliğin(tasvip etmemekle beraber kusur olduğunun farkındayım)özellikle bu yıl sorun haline getirilerek öğretmenlere karşı adeta bir kıyamet koparılarak ortalığın velveleye verilmesi düşünülmeden yapılmış bir harekettir. Yöneticilerimizin sağduyulu davranıp öğretmenlerinin art niyeti olmadığını bilmesi ve sükunetle bu işi selamete erdirmesi gerekmektedir.

Her hatada sosyal medya üzerinden bir arkadaşımızı hedef tahtasına oturtarak eğitimde huzurun sağlanmayacağı bilinmelidir. Sosyal medya başında oturup eğitime gram katkısı olmadığı gibi fitne üretmeyi kendine meslek haline getirmiş garip bir grup var.Kurulan whatsapp grupları üst amirlere yapılan yanlışların servis edilmesi,üst makamlara şirin gözükme çabaları meslektaşına sebebini niyetini sormadan yapılan provakasyon ne iyi niyetli ne de samimi değildir.Bu olayları eğitim sitelerine servis edip olayların köpürtülüp çok farklı yerlere taşınması kesinlikle tesadüf olmadığı gibi iyi niyetli de değildir.

Gelin yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi Öğretmene Şiddete hayır diyelim,3600 ek gösterge isteyelim,Sözleşmeli istihdamın kaldırılmasını isteyelim,Öğretmenlerin özlük ve mali haklarının düzeltilmesini isteyelim.

Yaşanan talihsiz olaylar sonucu hedef tahtasına koyulan arkadaşlarımızınyalnız olmadığının ve bu olayın peşini bırakmayacığımızın bilinmesini isterim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.