Eğitim-Sen'den Necmettin Yılmaz’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Eğitim-Sen'den Necmettin Yılmaz’ın Ailesine Taziye Ziyareti

EĞİTİM-SEN: Genel Başkanımız Feray Aytekin Aydoğan ve Şube Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimiz, Necmettin Yılmaz’ın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Genel Başkanımız Feray Aytekin Aydoğan, Trabzon Şube Başkanımız Engin Nur, Trabzon Şube yürütme kurulu üyelerimiz, Gümüşhane Şube Yürütme Kurulu üyelerimiz Necmettin Yılmaz öğretmenimizin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Necmettin Öğretmenin aile evine giderek taziye ziyaretinde bulunan heyetimiz,Necmettin Öğretmenin ailesine,dostlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi iletmiştir.

ACIMIZ SONSUZ…

Meslektaşımıza ilişkin ilk günden bu yana sağlıklı bir şekilde ulaşabilmek için ailesi ile şubelerimizle ve tüm kurumlarla iletişim içinde olarak sesine ses olmaya çalıştık.

Genç bir meslektaşımızı daha kaybettik. Acımız sonsuz… Ölüm ve şiddet nereden, kimden gelirse gelsin; şiddetle kınıyoruz. Yıllardır yaşamı,yaşatmayı savunduk, savunmaya devam edeceğiz. Necmettin Öğretmenimizin acısını yüreğimizde yaşamaya devam ediyoruz. Ailesinin acısını paylaşıyor, ailesine, tüm dostlarına, sevdiklerine ve eğitim emekçilerine başsağlığı diliyoruz.

Eğitim-Sen'den Necmettin Yılmaz’ın Ailesine Taziye Ziyareti

EĞİTİM-SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.