Eğitimbirsen İstanbul İl Müdürüne Üstün Hizmet Madalyası Verecek mi ?

Eğitimbirsen İstanbul İl Müdürüne Üstün Hizmet Madalyası Verecek mi ?

Müdürlük mülakatlarında Eğitim bir sen'den tarihi rekor geldi ....

 Müdürlük mülakatları yapıldı . Atamalar önümüzdeki günlerde yapılacak . Müdürlük mülakatlarında Eğitimbirsen Üyesi yönetici adayları kırılması imkansız bir rekora imza attılar . Mülakatlarda diğer sendika üyesi adaylara ve sendikasız öğretmenlere nal toplatan Eğitimbirsen üyeleri , mülakat sorularına vermiş olduğu doğru cevaplarla ülkemizin en bilgili üye profiline sahip yöneticilerinin Eğitimbirsen üyeleri olduğunu gösterdi .

Eğitimbirsen'in en başarılı olduğu il ise İstanbul oldu .

Müdürlük mülakatlarını Eğitimbirsen Genel Merkezi bile yapsa , bu kadar başarının gelmesi zordu ...

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ali Yalçın olsa bile Eğitimbirsen bu kadar başarılı olamazdı . Çünkü Ali Yalçın , 76. Maddeden müdürlük atamasını bile torpille hak etmediğim bir makama gelmem diyerek elinin tersiyle iten onurlu bir öğretmen ve sendikacıydı .

Eğitimbirsen Genel Merkezinden daha fazla Eğitimbirsen üyelerini sahiplenen Ömer Faruk Yelkenci'ye , Sendika Genel Merkezinin üstün hizmet madalyası vermesi gerekir .

İstanbul'da yaklaşık 140 bin öğretmen görev yapıyor . Ömer Faruk Yelkenci tamamının il müdürü olmak yerine sadece Eğitimbirsen üyesi öğretmenlerin İl müdürü olacağını mülakatlardaki takdir hakkıyla göstermiş oldu .

İstanbul'da yapılan müdürlük mülakatlarında 91 ve üzeri puan alan yönetici adayı sayısı 214...

Başarılı olan Eğitimbirsen üye sayısı : 202
Başarılı olan Türkeğitimsen üye sayısı: 2
Başarılı olan Eğitimsen üye sayısı : 2
Başarılı olan sendikasız kişi sayısı: 8

İstanbul'da sınavda başarılı olan 206 sendikalı öğretmen sayısının 202 tanesi Eğitimbirsen Üyesi oldu . Eğitimbirsen başarı oranı % 98.058 oldu .

Sonuç olarak ; Müdürlük mülakatlarında Eğitimbirsen rüzgarı esti . İstanbul ilinde bile yüzde 98.05 başarı yakalayan Eğitimbirsen , taşra teşkilatlarının büyük çoğunluğunda % 100 başarı ile rekorları alt üst etti . Bu sonuçlar şunu gösteriyorki , Müdür olmak isteyen herkes Eğitimbirsenli olmak zorunda ...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.