Eğitimbirsen Şube Başkanı'nın Adalet Yürüşüne Katılanlarla İlgili Çok Ses Getirecek Açıklamaları

Eğitimbirsen Şube Başkanı'nın Adalet Yürüşüne Katılanlarla İlgili Çok Ses Getirecek Açıklamaları

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet yürüyüşüne şu ana kadar en sert tepki EBS İstanbul şube başkanından geldi.

Eğitimbirsen İstanbul şube başkanı Talat Yavuz , Adalet yürüşüne katılanlarla ilgili çok ses getirecek açıklamalar yaptı . Şu ana kadar iktidara yakın STK temsilcileri içerisinde yapılmış en sert açıklama olarak dikkat çekti .

Talat Yavuz ; Gerekirse tatile çıkan üyelerimizi çağırır meydanları size dar ederiz derken , Düzce'de alana dökülen gübrenin uyarı niteliğinde olduğunu ve ceza evinde hainleri barındıracak çok sayıda yer olduğunu işaret etti .

Talat Yavuz Açıklamalarının Tam Metni

  ***UMUDUN BAĞLANDIĞI YER***

Sabahleyin işe gelirken yolumu Maltepe Cezaevi önüne çevirdim. CHP buraya yürüyor. Buradan bir iktidar çıkar mı diye baktım, hiçbir ışık göremedim.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'a yaklaştıkça konvoyuna katılan asker, polis, savcı, öğretmen katili teröristlerle buraya ulaşınca ne isteyecek?

1) Türkmenlere yardım götüren MİT tırlarını deşifre eden, ihaneti belgeli milletvekili serbest bırakılsın,

2) 15 Temmuz'un kontrollü darbe girişimi olduğu kabul edilsin, bütün FETÖ militanları serbest bırakılsın,

3) 20 Temmuz gerçek darbe ilan edilsin, OHAL sona erdirilsin,

4) Referandum sonuçları yok sayılsın,

5) HSK'da Moğoltay standardına dönülsün,

6) Küresel güçler Türkiye'ye müdahale etsin.

....

Bu kafa, 1920 öncesinde olsaydı Mandacılığı savunur, İstiklal Savaşına katılanları, "dünyaya kafa tutarak başımıza iş açıyorlar." diye suçlardı.

İstanbul'a yaklaştıkça tehlike büyüyor. Bu kadar vatan millet düşmanını, on maddelik göstermelik genelgeyle kontrol edemezsiniz. Amacınızı millet biliyor.

Düzceli vatandaş yolunuza bir kamyon gübre dökerek sizi uyardı. 15 Temmuz'dan beri sabır taşına dönen milleti, daha önceki şımarıklıklarınıza sabreden millet zannetmeyin. Bizden uyarması, biz de sivil itaatsizlik hakkımızı kullanırsak kaçacak cezaevi bile bulamazsınız. Bu milletin sabrını bu kadar zorlamayın. 

Gerekirse biz de tatile giden bütün üyelerimizi göreve çağırır, Maltepe'yi size dar ederiz. BEKLİYORUZ...

Maltepe Cezaevi bu görüntüsüyle daha çok haini bünyesinde barındırabilir. Ona bu sabah yerinde teşhis ettim ve huzurla oradan ayrıldım. Milletimiz rahat olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.