Ek Gösterge Talebine Cevap

Ek Gösterge Talebine Cevap

Çalışma Bakanlığı’na kamu görevlilerinin mezun oldukları teknik lisans programları sonucunda elde ettikleri unvanlar üzerinden ek gösterge verilmesi talebiyle gönderdiğimiz yazıya cevap geldi.

 Devlet Personel Başkanlığı tarafından gönderilen cevabi yazıda, ek göstergenin memurun mezun olduğu lisans programına göre değil, yer aldığı sınıf ve görevlerde bulunduğu sürece ödeneceği ve kadroya bağlı olduğuna vurgu yapıldı. Bununla birlikte, ortaya koyduğumuz gerekçelerin dikkate değer olduğu, talebimizin bundan sonra yapılacak olan mevzuat çalışmalarında değerlendirileceği belirtildi.

Türkiye Kamu-Sen olarak bundan önce  olduğu gibi, bundan sonra da her türlü mevzuat çalışmalarına müdahil olarak görüşlerimizi ortaya koyacak ve ek göstergelerde yaşanan adaletsizliklerin giderilmesi için verdiğimiz mücadeleyi  kararlılıkla sürdüreceğiz. 

DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI'NIN GÖNDERDİĞİ CEVAP AŞAĞIDADIR. 

 

 



TÜRK EĞİTİM-SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.