EMNİYET-SEN ÜYELERİNE AMİR BASKISI

EMNİYET-SEN ÜYELERİNE AMİR BASKISI

Adana'da Emniyet-Sen üyesi polislere amirleri tarafından baskı uygulandığı belirtildi.

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, Eğitim-Sen Adana Şube Başkanı Kamuran Karaca ve Eğitim-İş Adana İl Temsilcisi İsa Kayadan ve EmniyetSen üyeleri ortak açıklama yaptı.

Kamil Köse açıklamada, "Emniyet-Sen'in Adana İl Temsilcisi Ali Fuat Sezer, İl Temsilciliği'nde yönetim kurulu üyeleri olan Mustafa Ceylan, Salim Çetin, Ahmet Erdal Şahin, Şahin Çatalbaş ve Osman Kadir Avlar, sendikadan ayrılmaları için çeşitli baskılara maruz kalıyorlar" dedi. Emniyet-Sen üyelerinden bazılarının görev yaptıkları birimlerden kaydırıldığını ifade eden Köse şöyle devam etti: "Arkadaşlarımız şimdi İl Emniyet Müdürlüğü'nün isteği ve Adana Valiliği'nin 'oluruyla' Adana'nın Yüreğir İlçesi'ndeki Havutlu Mahallesi'nde bulunan İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait boş depoları korumak için geçici görevle görevlendirilmişlerdir. Arkadaşlarımız boş depoları bekliyor. Polisin örgütlenme hakkını engellemek isteyenleri kınıyoruz" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.