2 Ekim Çarşamba Günü saat 12:30'da Ankara'da 1. Meclis önünde ve tüm illerimizde il temsilciliklerimiz, şubelerimiz ve üyelerimizce ANDIMIZ okunacak, ana dilde eğitime kapı aralayan, sözde demokratikleşme paketi protesto edilecektir.76 milyonun talepleri açıklanacak dediler, milletimizin milli kimliğinden rahatsız olan, PKK'nın, bölücülerin, soysuzların taleplerini yerine getirdiler.Başörtüsünü de kirli emellerine alet ettiler, kutsallarımızı PKK taleplerini gizlemek için kullandılar. Başörtüsü, herkese siyaset hakkı, seçim şekli vb. genel mutabakat oluşan hakların PKK talepleri ile aynı pakette sunulması tek kelime ile, gayri ahlaki bir stratejidir. Tepkisiz kalmayacağız, demokratik tepkinizi gösterin.Bugün değilse ne zaman?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
TÜRK EĞİTİM-SEN
GELİN HEP BİRLİKTE ANDIMIZI GURURLA OKUYALIM
GELİN HEP BİRLİKTE ANDIMIZI GURURLA OKUYALIM
30 Eylül 2013 Pazartesi 16:03

Son Güncelleme: 30.09.2013 16:03
andımız kaldırılmış olmasını olumlu buluyor ve sonuna kadar destekliyorum.
andımızın kökten kaldırılmasını sonuna kadar destekliyorum, kılık kıyafet serbestliğini de sonuna kadar destekliyorum...böyle traji-komik haberler şovmenliktir.
arkadaşa katılıyorum. bu ülke zaten hep sizin gibi at gözlüğü ile hayata bakan insanlar yüzünden yıllarca bunca çileler , acılar yaşadı . inşallah bundan sonra kamburlarından kurtulacaktır ..
andin kaldirilmasini destekli̇yorum. paketi̇de eksi̇k buluyorum
türk eğitim sen sen bu kafayla dahaaaaaa çok üye kaybedersin koçum
ya zamanında başörtüsü sorununu çözemezseniz ve gelir bir parti de bunu çözerse sevmesen bile kutlayacaksın.!