GENEL BAŞKAN KONCUK: SORUMLULUKLARINIZI YERİNE GETİRİN

GENEL BAŞKAN KONCUK: SORUMLULUKLARINIZI YERİNE GETİRİN

GENEL BAŞKAN KONCUK: SORUMLULUKLARINIZI YERİNE GETİRİN

 Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri devam eden Torba yasa tasarısı içerisine 4-C’lilerle ilgili eklenen maddeden hareketle “4-C’lilere İş güvencesi hayırlı olsun” açıklaması yapan Memur-Sen’i kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla eleştirdi.

KONCUK: 4-C’LİLERİ BİRŞEYDEN ANLAMAZ DURUMUNA DÜŞÜRMEYİN

“4-C’linin isteği kadrolu olmaktır” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Bir şey yapmıyorsunuz, hiç olmazsa Hükümetin yaptığı bu aldatmacayı överek, 4-C’lileri bir şey bilmez, bir şeyden anlamaz durumuna düşürmeyin.” dedi.

Genel Başkanımız İsmail Koncuk Twitter hesabındaki açıklamasında,“Memur-Sen 4-C’lilere"iş güvencesi hayırlı olsun" diye açıklama yapıyor. Beyler 4-C linin iş güvencesi de, isteği de kadrolu olmaktır. Anladık  bir şey yapmıyorsunuz, hiç olmazsa Hükümetin yaptığı bu aldatmacayı överek, 4-C’lileri bir şey bilmez, bir şeyden anlamaz durumuna düşürmeyin.

Bu yaptığınıza sendikacılık denmez. Siz kendinizi, İktidarın her yaptığını aklama makamı olarak görürseniz bu memurlar daha çok şey kaybeder. Bir gün de yetkili sendika olduğunuzu hatırlayın, 11 hizmet kolunda yetkiliyiz diye böbürleneceğinize, sorumluluklarınızı yerine getirin.

Yetkili sendikasınız, hani akademik zam, hani sicil affı, hani 1 derece, hani 30 yıl sınırının kaldırılması, çözemediyseniz susun, oturun oturduğunuz yerde. İktidarı övmeyi de, memuru kandırmayın da bırakın. Ey memur arkadaşlarım siz de verdiğiniz yetkinin hesabını sorun, benim için neden mücadele etmiyorsun, neden alanlara inmiyorsun deyin."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.