GENEL MERKEZ YÖNECİLERİ DÜZCEDEYDİ

GENEL MERKEZ YÖNECİLERİ DÜZCEDEYDİ

Düzce Şubesi, Gölkaya İlçesi Tabiat Parkı’nda bahar pikniği düzenledi. Pikniğe; Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Cengiz Kocakaplan, Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Düzenli, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Gölyaka Belediye Başkan Yardımcısı Basri Tevci, Kaynaşlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Taşdemir, Türkiye Kamu-Sen İlçe Temsilcisi Şemsettin Bahadır, Türk Büro-Sen Düzce Şube Başkanı Temel Kırali, İlçe Temsilcilikleri ve çok sayıda üye katıldı.

 Piknikte bir konuşma yapan Genel Sekreter Musa Akkaş, Mehmet Akif Ersoy’un Birlik şiirini okuyarak sözlerine başladı. Akkaş şunları söyledi: “Düzce Şubesi’nin bahar ve birlik pikniği adı altında düzenlediği piknik, ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle önemlidir, anlamlıdır. Türk bayrağı altında yüzlerce katılımcı burada. İşte birlik böyle sağlanır. Bugün burada düğünümüz var, toyumuz var. Ben pikniğe olan katılımı böyle değerlendiriyorum. 2010 yılında üye sayısı 404 olan Düzce Şubemizin bugün üye sayısı 1500’dür. Düzce Şubemiz, Düzce ilinde yetkili sendika olmuştur. Sendikamız Türkiye genelinde de 40 bin’in üzerinde üye yaparak büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürmüştür. Bu pikniği düzenleyen ve üye artışlarıyla sendikamızın Düzce’de yetkili sendika olmasını sağlayan başta Şube Başkanımız Osman Çakmak olmak üzere, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, İlçe Temsilcilerine ve İlçe Yönetimlerine, emeği, katkısı olan herkese Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi adına teşekkür ediyorum.

Türk Eğitim-Sen’li olmak bir ayrıcalık ve güzelliktir. Bu pikniğe katılarak bu güzelliğe ortak oldunuz. İlkesizliği reddederek, onurlu yaşamanın yeri olan Türk Eğitim-Sen’i tercih ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Sendikacılık, Türk toplumunun geleceği ve eğitim çalışanlarının daha iyi yaşama şartlarına sahip olması bakımından önemlidir. Hak almanın yolu örgütlü olmaktan ve ilkeli sendikacılıktan geçer. Kamu çalışanları nereye üye olduğunu, sendikanın neye hizmet ettiğini bilerek üyeliklerini gözden geçirsin. İnsanlığa hizmet hakka hizmettir anlayışıyla hareket ettik. Bizler inançlarımızın gereği haksızlık karşısında susmadık. Susanların sağır ve dilsiz olacağını dinimiz söylüyor. Türk Eğitim-Sen bu anlamda sendikacılık yaptığından istikrarlı büyümesini sürdürüyor.”

TÜRK EĞİTİM SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.