Gündoğdu: Birlikteliğimizi Güçlendiriyoruz

Gündoğdu: Birlikteliğimizi Güçlendiriyoruz

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Bugün Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak, yoğun bir katılımla birlikteliğimizi güçlendirdik. Burada hem yılın genel bir değerlendirmesini yapıp hem de üyelerimizin sendikal taleplerini dinledik” dedi. Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi’nin İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlediği bahar buluşmasına katıldı. Etkili yağmura rağmen yoğun katılımın gözlendiği etkinlik dayanışma içerisinde geçti.

 Başarıyı Kutluyorum

 

Etkinlikte konuşan Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak yoğun bir katılımla birlikteliklerini güçlendirdiklerini kaydederek, “Burada hem yılın genel bir değerlendirmesini yapıp hem de üyelerimizin sendikal taleplerini dinledik. Bu sosyal etkinliğimizde Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak ve yönetimiyle, üyelerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi’nin üye sayısında yakaladığı rakamlar dolayısıyla elde ettiği başarıyı da ayrıca kutluyorum” şeklinde konuştu.



 

Hak Arama Mücadelesinin Adresiyiz

 

Mehmet Akif İnan’dan devraldıkları misyon ve vizyonla yol aldıklarını belirten Gündoğdu, şunları söyledi:

 

“Eğitim-Bir-Sen olarak enerjimizi, gücümüzü, zamanımızı, mekânlarımızı kamu görevlilerinin hakkı ve hukukunu korumak, artırmak için kullanıyoruz. Eğitim-Bir-Senliler olarak milletimize, ülkemize, medeniyetimize hizmet ediyoruz. Biz, millet iradesinin sendikacılıktaki adı, hak arama mücadelesinin Türkiye’deki adresi, Çanakkale ruhuyuz; Yunus’u, Mevlana’yı, Hacı Bektaş ve Hacı Bayram Veli’yi rehber edinenlerin merkeziyiz.”


 

Şenocak: En Hızlı Büyüyen Şube Olduk

 

Gündoğdu’nun ardından açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak ise, “Genel Başkan Sayın Ahmet Gündoğdu’nun teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz bu sosyal etkinliğimizde bugün yağmura rağmen bizi yalnız bırakmayan binlerce üyemize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyorum. Daha önce farklı ilçelerde bahar etkinliklerimizi yapıyorduk. Yıl boyunca birçok bilimsel ve sosyal toplantıya imza attık. Mayıs ayı sendikalar için mutabakat ayı olarak geçtiği için hep beraber olalım istedik ve bu dayanışma gününü gerçekleştirdik. Türkiye genelinde yakaladığımız üye sayısı ile en hızlı büyüyen Şube olduk. Bu başarıyı da kutlamak için bugün bu açık hava buluşmamızda üyelerimizle bir arada bulunuyoruz” diye konuştu.



 

Akşam saatlerine kadar süren açık hava buluşması sırasında katılımcılara döner, ayran ve kiraz ikram edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.