Gündoğdu: Hizmetliye yüzde 24 zam aldık

Gündoğdu: Hizmetliye yüzde 24 zam aldık

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu "Hizmetliye gelen zam yüzde 24, milletvekiline gelen zam yüzde 2, enflasyonu neye göre belirleyeceksiniz?" dedi.

 Genel Başkan Gündoğdu:

- "Cumhurbaşkanı seçiminde oy oranını icraatlar ve vaatler belirleyecek. Oy oranını diyorum, görünen o ki cumhurbaşkanı belli"

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Cumhurbaşkanı seçiminde oy oranını icraatlar ve vaatler belirleyecek. Oy oranını diyorum, görünen o ki cumhurbaşkanı belli" dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdikleri iftar programında konuşan Gündoğdu, üye sayılarının 762 bin 650'ye yükseldiğini belirterek, bunun, Kamu-Sen ve KESK'in toplamından en az 70 bin daha fazla olduğunu söyledi. Sevinçli haberler yaşanılan bu günlerde paralel medyanın da tam hedefinde olduklarını ifade eden Gündoğdu, yazılı basında Memur-Sen'le ilgili haksız eleştirilere yer verildiğini anlattı.

Kendileriyle ilgili yapılan haberlerle ilgili tekzip gönderdiklerini belirten Gündoğdu, şöyle devam etti:

"Yaptıkları suçlamaların çok üzerinde durmaya değer olduğunu düşünmüyoruz. 'Zam yüzde 3'ün altında kaldı, enflasyonun altında ezildi' haberleri var. 6 aylık enflasyon ne kadar; 5.70. Nasıl oluyor zam yüzde 3'ün altında kalıyor? Bundan sonra resmi tekzibi yaptık. Hizmetliye gelen zam yüzde 24, milletvekiline gelen zam yüzde 2, enflasyonu neye göre belirleyeceksiniz? Ayrıca 850 bin öğretmene 150 TL ek ödeme aldık. Dolayısıyla taban aylık dar gelirliyi gözeten ve piramidin tabanına çalışan bir aylık sistemidir."

Gündoğdu, 17 Aralık sürecine de değinerek, "Neden hedef alındık sorusunun cevabını 17 Aralık'ta aramak lazım. Vesayetin her türlüsüne karşıyız. '17 Aralık da küresel bir operasyondur' çağrısını yaptık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.