İSMAİL KONCUK : DAVETLİ OLSAYDIM MUTLAKA KATILIRDIM

İSMAİL KONCUK : DAVETLİ OLSAYDIM MUTLAKA KATILIRDIM

Kamu-Sen eski genel başkanı İsmail Koncuk , Kamu-Sen’in 6. Olağan Genel kuruluna davet edilmemesi üzerine bir açıklama yayınladı.

Kamudanhaber - Özel Haber

Türkiye Kamu Sen 6. Olağan Genel Kurulu 21-22 Nisan tarihlerinde Ankara’da yapılıyor. Bir çok şube başkanımız arayarak neden genel kurula katılmadığımı sordu.Haklı bir merak tabi ki. Davetli olsaydım mutlaka zaman ayırır katılırdım. Arkadaşlar iş yoğunluğundan davet etmeyi unutmuş olabilirler. İnsanlık hali İsmail Koncuk unutulsa ne olur? Demek ki, unutulmayacak kadar bir gayretimiz, çalışmamız olmamış.

Sendikal mücadeledeki başarı ve azmini bir yana bırakın, 16 bin metre karelik bir hizmet binası, 528 kişilik kız ve erkek öğrenci YURDU, 1600 metre karelik kültür evi toplam değeri 100 milyon TL’yi bulmaktadır.Bütün bunlarda emeği, imzası bulunan bir insan genel kurula nasıl davet edilmez.

Dilerim yeni genel başkan ve yönetim güzel işler yapar ve Türkiye Kamu Sen’in “Hakkı tutup kaldırma” iddiası aynen devam eder. 

Son günlerde çokça kullanıldığını görüyorum,”Türkiye Kamu Sen’in kuruluş felsefesine bağlı olmak.” diye bir ifade kullanılıyor. Nedir Türkiye Kamu Sen’in kuruluş felsefesi? “Büyük bir davanın, büyük bir sevdanın adı.” diye başlamış, sendikacılıkta, “İlkeli olmak, kararlı ve cesur olmak.” diye, kimseye, hiç bir güce taviz vermeden, boyun bükmeden bugünlere gelmiştik. 

Geçmişte yaşadığımız acıları da, sevdalarımızı da unutmamak, bu acıları yaşatanları da aklımızdan çıkarmamak. Dostumuzu da, düşmanımızı da iyi bellemek. Bunları unutursak, davası için her türlü acıyı, ızdırabı zevkle taşımış gönül adamlarına vefasızlık yapmış oluruz. Türkiye Kamu Sen herşeyden önce, bir vefa hareketidir. Umarım, Türkiye Kamu Sen’in bu özellikleri daha da tebarüz ederek, yoluna emin adımlarla devam eder.

Hayırlı, uğurlu olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.