İsmail Koncuk Facebook Üzerinden Açıklamalarda Bulundu

İsmail Koncuk Facebook Üzerinden Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un duvar takvimleri ile ilgili facebook üzerinden açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un duvar takvimleri ile ilgili facebook üzerinden yaptığı açıklama şu şekildedir: 

"Türk Eğitim-Sen olarak, 2015 yılı için bastırdığımız Duvar Takvimlerinde matbaa hatası sebebiyle yanlış resim kullanılmıştır. Çanakkale Zaferinin 100. Yılı sebebiyle seçilen resimde hata olduğu bazı üyelerimiz tarafından da, sendikamıza bildirilmiştir. Türk Eğitim-Sen bembeyaz bir sahife gibi, hatayı asla kabul etmeyecek bir sendikal anlayışın temsilcisidir. Kendilerine sendika diyen bir kısım güruh ve temsilcileri bu hatayı istismar etmek için her türlü rezilliği yapacak kapasitede insanlardır. Türk Eğitim-Sen olarak bu hainlere fırsat vermemek için dağıttığımız tüm takvimleri geri toplayarak, imha edeceğiz. Yeni takvimlerimiz hızla basılarak şubelerimize gönderilecektir. BİZ HATAMIZDAN DOLAYI TÜM ÜYELERİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUZ. Biz hatamızdan dönecek kadar erdemli insanlarız. Ya bizi eleştirenler, memuru satmaktan başka hiç bir özelliği olmayanlar, ya sizler ne menem insanlarsınız? Bizim hatalı resim seçmemiz, sizi yandaş, yalaka ve yalancı olmaktan kurtarır mı zannediyorsunuz? Allah sizi ıslah etsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.